Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Richard Shepherd

Slavni patolog odgovorio na pitanje je li Diana bila trudna u trenutku smrti

Foto: PA/Pixsell
1/9
23.09.2018.
u 14:13

Prijatelji i znanci su mi postavljali bizarna pitanja o princezi Diani. Pitali bi me je li bila lijepa, je li bila mirna i je li bila trudna - rekao je Shepard.

Richard Shepherd poznati je patolog iza kojeg su 23 tisuće obdukcija, ali sve uvijek zanima samo jedna obdukcija koju je danas
65-godišnji Shepard radio.

Riječ je o obdukciji princeze Diane koja je poginula u Parizu u prometnoj nesreći 31. kolovoza 1997. godine o kojoj mu svi postavljaju pitanja. Shepard je u intervju za britanski The Mirror otkrio kako ga svi pitaju da li je princeza bila lijepa.

- Prijatelji i znanci su mi postavljali bizarna pitanja o princezi Diani. Pitali bi me je li bila lijepa, je li bila mirna i je li bila trudna - rekao je Shepard.

Dodao je kako je gotovo sve zanimalo da li je Diana bila trudna kada je preminula. Rekao je kako nema dokaza da je Diana bila trudna ali dodao je i ovo:

- Neke žene kažu da znaju kada su trudne od trenutka začeća. Tako da ostaje otvoreno pitanje da li je Diana bila jedna od njih.
Richard vjeruje kako bi Diana u prometnoj nesreći prošla samo s ozljedama da je bila vezana i to bi joj spasilo život. 

Komentara 1

OB
ObrenM
14:30 23.09.2018.

Dosadni ste sa tom Dianom.Tisak bi je htjeo nakon smrti proglasiti skoro sveticom,a bila je lakog morala.Ljepota-krive noge ,prosjecna faca i ne bas previse inteligentna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije