Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
službeno je

Slavni glumac predao papire za razvod: Pjevačica napokon progovorila o nevjeri

Foto: X/Press Association/PIXSELL
1/4
23.08.2019.
u 12:19

Miley Cyrus i Liam Hemsworth vjenčali su se u prosincu, ugostivši prijatelje i obitelj na svadbenoj proslavi u njihovoj kući u Nashvilleu.

I službeno je gotovo, danima nakon brojnih fotografija i nagađanja jesu li se pjevačica Miley Cyrus i glumac Liam Hemsworth zaista razišli.

Prema TMZ-u, glumac je službeno predao zahtjev za rastavu od pjevačice koja se u posljednje vrijeme u medijima pojavljivala u zagrljaju Kaitlynn Carter, bivšom ženom Brodyja Jennera. Zajedno su otputovale tjedan dana nakon što je potvrđeno da se Carter i Jenner također razilaze.

Izvor blizak paru rekao je da su potpisali predbračni ugovor te da što se podijele imovine tiče neće biti problema, a s obzirom da par nema djecu razvodna parnica će biti jednostavna procedura. Liam i Miley već su neko vrijeme razdvojeni. Na fotografijama iz lipnja Liam je uhvaćen u kupnji namirnica bez vjenčanog prstena.

Foto: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL

Miley i Liam vjenčali su se u prosincu, ugostivši prijatelje i obitelj na svadbenoj proslavi u njihovoj kući u Nashvilleu

Ova 26-godišnja pjevačica u svojoj novoj pjesmi 'Slide away' oslovljava prekid kao 'deterioraciju romantike'.

- Jednom davno bilo je za nas/Probudila sam se i sve je postalo prah/Dušo, bili smo u redu i sad više nismo/ Vrijeme je da pustimo - pjeva Miley u novoj pjesmi koja dolazi na novom albumu 'She is here'.

 

Nakon brojnih špekulacija o razlogu prekida oglasila se i Miley koja je jasno dala do znanja da nevjera nije razlog njihovog prekida.

- Jednom kada smo se Liam i ja pomirili, mislila sam to i bila sam odana. Ovdje nema tajni koje treba otkrivati. Naučila sam iz svakog iskustva u životu. Nisam savršena, ne želim biti, dosadno je. Odrasla sam pred vama, ali suština je da, ODRASLA SAM - napisala je.

Foto: Instagram screenshot

- Mogu priznati puno stvari, ali odbijam priznati da je moj brak završio zbog varanja. Liam i ja smo zajedno jedno desetljeće. Rekla sam to prije i to ostaje istina, volim Liama ​​i uvijek hoću - objasnila je Miley.

Unatoč brojnim medijskim natpisima, Miley je odlučila stati na kraj svim tračevima. Njezin suprug nakon ove objave nije dao svoj komentar na trenutnu situaciju.

Komentara 1

Avatar TamiFlu
TamiFlu
13:27 23.08.2019.

Slavni glumac....jel slavan ko onaj emir hadziefisneki??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije