Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strogo čuvana tajna

Nakon 20 godina otkriveno da je ova oskarovka glumila u erotskom filmu

Foto: Profimedia
1/6
22.07.2019.
u 13:23

Otkrio je to bivši Kubrickov asistent koji tvrdi da su Cate dali ulogu zbog senzualna glasa

Jedna od najprepoznatljivijih glumica na svijetu, oskarovka Cate Blanchett nakratko se pojavila u erotskom trileru iz 1999. ''Oči širom zatvorene'' Stanleya Kubricka.

Sudjelovala je u kultnoj sceni orgija u kojoj je bio i Tom Cruise, kada njegov lik Bill Harford dolazi u vilu u kojoj su maskirani uzvanici,te se upušta u odnos s glumicom Abigail Good. Naime, glas lika koji glumi Good pripada Blanchett koju su angažirali da snimi nekoliko rečenica.

Otkrio je to bivši Kubrickov asistent, koji tvrdi da su Cate dali ulogu zbog senzualna glasa.

– Trebali smo nešto toplo i  nešto što je senzualno, a u isto vrijeme i dio rituala. Stanley je pričao o pronalaženju osobe čiji će glas svojom kvalitetom ispuniti ono što trebamo. Nakon što je Stanley preminuo, nastavio sam s potragom. Najviše su mi pomogli Tom Cruise i Nicole Kidman koji su predložili Cate. Boravila je u Engleskoj u to vrijeme pa je stigla u Pinewood i snimila svoj tekst – kaže asistent.

Pogledajte koji su slavni glumci riskirali zdravlje zbog uloge:

 

Komentara 7

Avatar toxic alien
toxic alien
15:39 22.07.2019.

Nikad u povijesti pisane rijeci nije bilo lakse biti "novinar"...

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
13:52 22.07.2019.

Najdomljivija je bila Radina asistentica !

Avatar kesizubac
kesizubac
13:59 22.07.2019.

Ja mislio, Kata glumila u filmu, a ona samo posudila glas..... i to mi je neki sexy skandal......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije