Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon serene

Slavna tenisačica Victoria Azarenka stigla u Istru

tenis
Foto: VL
1/2
22.04.2015.
u 14:59

Kako je priča o Sereninu lovu sladolednih kugli i dan-danas tema u teniskom svijetu, Victoria je otišla – kamo drugamo doli – u Fontana, istu slastičarnicu u starogradskoj jezgri Poreča, u starorimskoj ulici Via Decumanus

Serena Williams prošlog je ljeta otvorila sezonu dolaska slavnih tenisačica u Istru. Njezina kolegica, 26-godišnja Bjeloruskinja Victoria Azarenka na pripremama je u Umagu. I ona je odsjela u Novigradu, a slobodno vrijeme između treninga iskoristila je za posjet Poreču. Kako je priča o Sereninu lovu sladolednih kugli i dan-danas tema u teniskom svijetu, Victoria je otišla - kamo drugamo doli – u Fontanu, istu slastičarnicu u starogradskoj jezgri Poreča, u starorimskoj ulici Via Decumanus.

Popis slavnih osoba iz svijeta sporta, glazbe i glume odužio se u slastičarnici baš kao i galerija slika. – Victoria je došla s domaćinima iz Novigrada i počastila se svježe napravljenim sladoledom. Rekla je da je oduševljena Istrom, a posebnom Porečom – rekli su nam vlasnici slastičarnice.

– Bila je vrlo ljubazna i opuštena, ležerno odjevena te rado pozirala s nama, dodali su. Na odlasku je zavirila u malu tvornicu snova, radionicu lutaka koje osmišljava i do u detalje ručno izrađuje Kumrije Musliju te izašla s osmjehom od uha zadovoljno noseći vrećicu. Koju je odabrala, nije nam povjerila, no biti će joj, rekla je, lijepa uspomena na Poreč i susret s gostoljubivim domaćinima.

Inače, tenis igra od 7 godine, najdraži su joj ''backhandi'' i igra na tvrdim podlogama. Profesionalni uzor joj je Roger Federer. Govori bjeloruski, engleski i ruski, a obožava glazbu – rock, klupski hip-hop, R&B), obožava sve sportove na vodi, od surfanja, vožnje kajakom, a eksperimentira i s kuhanjem. Prijatelji kažu da je iznimno zabavna, voli komedije, a zapjeva i na karaokama. Omiljeni gradovi su joj rodni grad Minsk i New York City iako provodi većinu vremena u Monaku. Istra joj je, kaže, otkriće.

>>Serena Williams nakon napornog treninga uživala u trgovini slatkiša u Novigradu

>>Serena Williams na odmoru: Jako je ljubazna i jednostavna

Komentara 2

BL
blackstone
15:17 22.04.2015.

Jel dobila kuglju ili iz automata,sljadoled sa saljmonela? to ti je hrvatski turizam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije