Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dugo se s tim bori

Slavna pjevačica hrvatskih korijena o bolesti: Stalno me boli, postajem frustrirana

Foto: profimedia
1/9
22.09.2023.
u 08:43

Lorde (26) je progovorila o svojim zdravstvenim problemima s kojima već duže vrijeme vodi bitku i opisala je u pismu kroz što prolazi

Ella Maria Lani Yelich-O'Connor, glazbenica hrvatskih korijena koja je javnosti najpoznatija po umjetničkom imenu Lorde (26), progovorila je o svojim zdravstvenim problemima s kojima već duže vrijeme vodi bitku. Na društvenim mrežama je u dugom pismu svojim obožavateljima opisala svoju stalnu bol, objašnjavajući da je nedavno odustala od sudjelovanja na Tjednu mode u Parizu jer je "sam sebi obećala da nikad neću biti jedna od nasmijanih osoba na crvenom tepihu ako se zbilja ne osjeća tako."

U pismu je Lorde opisala kako je trenutno u Londonu i ne viđa mnogo ljudi. - Uglavnom sam sama sa svojim mislima - napisala je pjevačica. Objasnila je da će uskoro otići u New York, a zatim se vratiti kući na Novi Zeland, te je htjela biti iskrena s obožavateljima o svom zdravstvenom stanju.

- Opet sam slomljenog srca -  napisala je i nastavila: - Drugačije je, ali isto. Stalno me boli, zaboravim zašto i onda se sjetim. Ne pokušavam se skrivati od boli, sada razumijem da bol nije nešto od čega se treba skrivati, da zapravo postoji velika ljepota u kretanju s njom. Ali ponekad mi je muka biti sama sa sobom. Jedem čokoladu da pokušam potaknuti endorfin i da vratim slatku sreću u svoj život. Sjedim u vremenskom stroju i čekam da krene, ali on još nije izmišljen.  U pismu je opisala kako se nosi s fizičkom boli te je rekla da ima upalu cijelog tijela. 

VEZANI ČLANCI

- Moje tijelo mi pokušava nešto reći i ja to pokušavam shvatiti, ali čini se da ništa ne pomaže i postajem frustrirana - objasnila je.

- Crijeva mi ne rade kako treba, koža mi je gore nego ikad, razboljela sam se nekoliko puta. Ranije ove godine shvatila sam da mi je teško slušati svoje tijelo, to je nešto što nikad nisam naučila. Postala sam potpuno svjesna kako sam ga cijelo vrijeme ignorirala ili mu nisam davala ono što mu treba. Živcirala sam se zbog reakcija poput 'bori se ili bježi', uzela bih šaku tableta i gurala dalje. Malu žutu pilulu koju sam uzimala svakog jutra, tisuće jutara od svoje 15 godine, prestala sam uzimati prije pet dana. Vidjet ćemo kako će to ići - napisala je pjevačica u pismu. 

GALERIJA Brojne poznate osobe došle su na slavlje Klinike Svjetlost

1/32

Dodala je da je uživala u nedavnoj europskoj turneje i da je, iako izazovno, bilo inspirativno raditi i na novoj glazbi.

- Pjesme su čarolije; čarolija kojom otključavam nova vrata. Svaki put kad nešto napišem stihove i dodam ih pravu glazbu, u meni kao da se odriješi čvor. - napisala je.  Pismo je zaključila nizom fotografija i preporukama za knjige i glazbu i poručila: - Ne brinite za mene, još uvijek se smijem svaki dan, sve se kreće, čak i kad ide sporo. Moram se oporaviti. 

VIDEO Jelena Đoković otkrila zašto je odlučila postati veganka: Nisam imala novca, a trebala sam preživjeti

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije