Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLURRED LINES

Slavna manekenka optužila glazbenika za napastovanje na snimanju spota: 'Hvatao me za grudi'

Foto: Screenshot
1/7
03.10.2021.
u 18:00

- Odjednom, iznenada, osjetila sam hladne ruke stranca na mojim golim grudima. On je stajao iza mene. Odmah sam se odmaknula, a zatim sam ga pogledala u čudu - napisala je Emily u knjizi koja treba biti objavljena idući mjesec

Jedna od najpoznatijih svjetskih manekenki Emily Ratajkowski (30) postala je slavna prije osam godina, kada je zanosno plesala u velikom hitu "Blurred Lines", kojeg su izvodili Robin Thicke, Pharell i reper T.I. Manekenka je  u svojoj knjizi "My Body" iznijela niz optužbi na račun Thickeja (44), koji ju je, kazala je, na snimanju spota dirao po golim grudima. 

- Odjednom, iznenada, osjetila sam hladne ruke stranca na mojim golim grudima. On je stajao iza mene. Odmah sam se odmaknula, a zatim sam ga pogledala u čudu - napisala je Emily u knjizi koja treba biti objavljena idući mjesec. Manekenka je kazala kako je sve bilo u redu dok glazbenik nije popio na setu. Tada ga je redateljica spota Diana Martel upitala je li dobro, a onda se i izderala na njega. 
Martel je za Sunday Times potvrdila kako se sve doista i dogodilo. 

-  Stajao je iza nje te objema rukama uhvatio njezine grudi. Odmah sam počela vikati na njega jer mi nije bilo jasno što radi. Rekla sam tada i da je snimanje završeno - objasnila je te nadodala kako je Thicke bio pijan, a kasnije se i ispričao za svoj postupak.

U vrijeme snimanja Robin je bio u braku s Paulom Patton s kojom ima 11-godišnjeg sina Juliana Fuega, a razveli su se nakon što ga je optužila za zlostavljanje, zlouporabu droga i nevjeru. Nakon nje Robin je započeo vezu s 18 godina mlađom April Love Geary s kojom je dobio troje djece. 

VIDEO: Kultna serija Seinfeld stiže na Netflix: Kramer je u pilot-epizodi bio Kessler

 

Ključne riječi

Komentara 3

ZA
zagi101
18:23 03.10.2021.

još jedna u nizu koja se sjetila kak je bila napastvovana jer je sada to u modi

LI
liliZG
14:11 04.10.2021.

nek prestane sr_at, dobro je znala kakav je to spot, željela je slavu , mogla je reći ne hvala i otići ali nije ... dosta mi je više tih "kvazi " dirao me ... da vidjeli smo spot i tamo su polugole dakle što više reći.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije