Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije mogla na snimanje

Slavna manekenka: Doktori mi se ne javljaju, a ne osjećam se dobro

Foto: DPA/Pixsell
1/6
14.03.2020.
u 17:40

Heidi misli da se zarazila na snimanju američka verzije Supertalenta. U toj emisiji je jedna od članova žirija.

Jedna od najpoznatijih manekenki na svijetu, Heidi Klum, na svom Instagram profilu je objavila video u kojem je pratitelje obavijestila da sumnja da se zarazila koronavirusom. Heidi misli da se zarazila na snimanju američka verzije Supertalenta. U toj emisiji je jedna od članova žirija. 

Heidi tvrdi da je kontaktirala dva liječnika zbog sumnje na virus, no nitko joj se nije javljao. Vidno uznemirena i bolesna, promuklim glasom je pratiteljima objašnjavala zašto je neće biti na snimanju sljedeće epizode emisije.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Sve je započelo, kazala je, simptomima obične prehlade.

"Osjećala sam se kao da imam vrućicu, bilo mi je hladno i curio mi je nos. Ne osjećam se dobro i ostala sam kod kuće da ne zarazim druge ljude" tvrdi manekenka.

Heidi  i Tom Kaulitz medeni mjesec su u kolovozu prošle godine proveli na 99 metara dugačkoj jahti Christina O, čija cijena tjednog najma iznosi 4,8 milijuna kuna. Prema stranici Vessel Finder, jahta je locirana u blizini Dubrovnika te na Komiži, što bi značilo da su novopečeni mladenci odlučili posjetiti i našu obalu. 

Ključne riječi

Komentara 6

TK
Ten-kre
18:25 14.03.2020.

Dođi kod nas u Hrvatsku. Imamo samo 38 oboljelih a kreveti su prazni po bolnicama za razliku od ostalih zemalja a i jeftinije će ti biti za platiti.

AD
adler77
18:21 14.03.2020.

Samo lezi u tangama I pokri se dobro se oznoji I bit ces kao nova.....hihi

Avatar mrkyyy
mrkyyy
21:29 14.03.2020.

Kaj to znači nitko joj se ne javlja? Di joj se ne javlja? Ak misli da je zaražena, zakaj ne ode u najbližu zdravstvenu instituciju? Kaj se prijavila preko instagrama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije