Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne pokazuje ga često

Slavna ljepotica pozirala sa sinom, obožavatelji u čudu: 'Izgledate kao sestre'

Foto: Instagram
1/9
27.12.2019.
u 09:01

'Izgledate kao sestre', 'Ljepotice', 'Kao da ste blizanke', nizali su se komentari ispod fotografije zbog koje su očigledno mnogi pomislili kako je riječ o glumičinoj kćeri, a ne sinu.

Glumica Elizabeth Hurley pažnju na društvenim mrežama često privlači svojim izazovnim izdanjima, no ovog se puta u fokusu javnosti našla fotografija na kojoj je Hurley zakopčana do grla pozira sa 17-godišnjim sinom Damianom.

On je naime na svom Instagram profilu objavio fotografiju s majkom kojom je svojim obožavateljima čestitati Božić, a mnoge je iznenadio njegov izgled. 'Izgledate kao sestre', 'Ljepotice', 'Kao da ste blizanke', nizali su se komentari ispod fotografije zbog koje su očigledno mnogi pomislili kako je riječ o glumičinoj kćeri, a ne sinu.

U prilog tome ide i činjenica da Hurley ne pokazuje sina, kojeg je dobila s američkim biznismenom Steveom Bingom, često u javnosti.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Damian je nedavno započeo graditi svoju karijeru kao model, baš poput Kendall Jenner, Kaie Gerber i Gigi te Belle Hadid. U srpnju je snimio i kampanju za liniju dekorativne kozmetike Pat McGrath Labs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Damian Hurley (@damianhurley1) on

Prije nego što se otisnuo u modne vode, debitirao je i u glumi. Prije tri godine pojavio se u trećoj sezoni hit serije 'The Royals', a nakon toga glumio je i u četvrtoj sezoni iste serije. Glumica je tada govoreći za američke medije izjavila da se trudi i dalje ohrabrivati ga da daje sve od sebe kada je obrazovanje u pitanju te da unatoč glumačkoma angažmanu ne zanemaruje školske obveze.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Damian Hurley (@damianhurley1) on

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar messerschmidt
messerschmidt
09:34 27.12.2019.

Rođen kao sin, osjeća se ko kći. Vrlo moderno.

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
10:51 27.12.2019.

Hrana je puna hormona, a onda nam prodaju priće da su buzići ok, i da je to sloboda izbora! Ne....to je poremećaj

IM
Immanuell
09:17 27.12.2019.

Koja na slici je sin?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije