Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napokon sretna

Slavna glumica ponovno se udaje!

Foto: PA/Pixsell
1/5
29.09.2018.
u 07:00

Gwyneth kaže da ovaj brak smatra „prvim“ jer je s bivšim suprugom 2003. „pobjegla“ da se uda.

Glumica Gwyneth Paltrow ovaj vikend se udaje za producenta Brada Falchuka u kojeg se zaljubila na snimanju hit-serije  “Glee” prije četiri godine.

Zaručili su se tri godine kasnije. Prema Harpers’Bazaaru bit će riječ o intimnoj ceremoniji u Hamptonsima, New York. Vijest je procurila tijekom četrdeset i šestogodišnjeg rođendana oskarovke. Ovo je za Gwyneth drugi brak- bila je udana za pjevača „Coldplaya“ Chrisa Martina s kojim ima dvoje djece- Apple i Mosesa. Falchuku, producentu „Američke horor priče“ ovo je također drugi put da uplovljava u bračnu luku. Falchuk je na Instagramu napisao hvalospjev o rođendanu svoje drage: -Danas je rođendan bezvremenske ljepotice. Rođena je s beskrajnim darovima - velike plave oči, mozak i srce preplavljenog znatiželjom, velikodušnošću i onim dugim, dugim nogama koje se nastavljaju i nastavljaju - ali ona nikada ne počiva ni na jednom od njih.
Gwyneth, ti si najmarljivija osoba koju znam.

Od svoje prve šalice kave ujutro do svoje zadnje šalice viskija noću. Od teretane do ureda do zadaće na kuhinjskom stolu. Daješ nam svu sebe, cijelo vrijeme. I uvijek s osmijehom (dobro, gotovo uvijek).
Možda je to razlog zašto, iako si najbolja osoba ikad, svake si godine sve bolja. Sretan rođendan, Ljubavi. , raspisao se poznati producent.

Gwyneth kaže da ovaj brak smatra „prvim“ jer je s bivšim suprugom 2003. „pobjegla“ da se uda. -Nikad nisam imala pravo vjenčanje...stoga iako imam 46 godina, osjećam se kao da mi je 21. Zanimljivo mi je o tome govoriti s prijateljicama koje su oko svega uzbuđene kao i ja., zaključila je Paltrow.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije