Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bolna ispovijest

Slavna glumica otkrila zbog čega stalno plače: 'Mogla sam biti prisutnija'

Foto: Instagram
1/6
02.07.2021.
u 22:00

Sinovi Megan Fox, tijekom promocije filma 'Till Death' u emisiji Today, zasjenili su svoju majku stalnim upadanjem u intervju.

Sinovi Noah Shannon, Bodhi Ransom i Journey River nastavljali su sa svojim jutarnjim rutinanama dok je njihova majka Megan Fox davala intervju. 

Foto: Profimedia

'Upravo su se probudili. Ovdje je 7:30. Dakle, probudili su se prije nekoliko minuta i jednostavno je to što jest. Ovo je područje dnevne sobe. I svi su sinoć zaspali na kauču, gledajući film. Pa, tek su se probudili.', rekla je Megan. 

Glumica kaže kako joj nedostaje razdoblje dok su djeca još bila mala.'Moj telefon će mi poslati njihove slike kad su bili mlađi i teško je to gledati. Bolno je nešto voljeti. Ali imam tri dječaka. Oni su urnebesni. Uopće me ne slušaju', objasnila je Megan.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

'Također se osjećam kao da se, bez obzira koliko ste angažirani ili koliko ste se trudili u to vrijeme, uvijek se osvrćete unatrag i kažete: 'Mogla sam biti prisutnija' ili 'Nadam se da sam bila zahvalna na ovome dok sam bila u tom trenutku, jer taj trenutak više nikad neću dobiti natrag', nastavila je.

Podsjetimo, glumica je prolazilo kroz veliku borbu za skrbništvo s bivšim suprugom  Brianom Austinom Greenom. Trenutno je u vezi s Machine Gun Kellyjem kojeg je upoznala na snimanju kriminalističkog trilera 'Midnight in Switchgrass'. 

'Život je samo niz trenutaka... Dakle, zapravo samo pokušavam uživati ​​u ovom trenutku i živjeti u njemu i biti sretna s njim', rekla je glumica.

VIDEO Presudna bitka s komarcima u Đavoljoj gredi: žedni su, agresivni i žude za krvnim obrokom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije