Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ELISABETH MOSS

Slavna glumica otkrila da očekuje prvo dijete u 42. godini: 'Stvarno imam sreće'

Elizabeth Moss
Foto: Screenshot
1/5
31.01.2024.
u 13:00

Zvijezda serije "Sluškinjina priča" nedavno je snimljena na setu filma "Shell", čiji je redatelj Max Minghella. Već tada se počelo pričati kako joj se nazire trudnički trbuščić, no sada je i sama potvrdila da očekuje dijete.

Glumica Elisabeth Moss (41) gostovala je u showu Jimmyja Kimmela i potvrdila da očekuje svoje prvo dijete. 

"Jesi li trudna ili samo nevjerojatno posvećena glumica?”, pitao je voditelj. "Pomalo od oboje”, odgovorila je glumica, a Kimmel ju je zatim pitao kako se osjeća. 

"Nije loše. Stvarno imam sreće. Sve ide dobro", kazala je Moss koja nije otkrila tko je otac njenog djeteta. 

Inače, zvijezda serije "Sluškinjina priča" nedavno je snimljena na setu filma "Shell", čiji je redatelj Max Minghella. Već tada se počelo pričati kako joj se nazire trudnički trbuščić, no sada je i sama potvrdila da očekuje dijete.

 

Prije dvije godine  ispričala je za Daily Mail kako želi djecu i da ju je za to inspirirala njezina majka Linda.

- Stvarno želim imati djecu jer sam jako inspirirana time kakva je moja majka. Prekrasno me odgaja”, kazala je pa se našalila da će kad rodi dijete proslijediti svojoj mami.

U intervjuu za Marie Claire 2018., Moss je rekla da je u početku oklijevala oko majčinstva, ali je na tu ideju došla kako je starila.

- Nije za svakoga i nisam znala hoće li biti za mene, ali u posljednje vrijeme mislim da jest. Nemam pojma kako to želim učiniti niti kakav je plan, kazala je tada. 

Moss je vrlo privatna kada je u pitanju njen ljubavni život jer je izašla u javnost sa samo dvije veze u prošlosti.

Prethodno je bila u braku s komičarom Fredom Armisenom (57), za koji je rekla da je za Vulture bilo 'traumatično' i 'užasno' iskustvo. Zvijezdu Saturday Night Live upoznala je 2008. dok je njezin kolega iz serije "Momci s Madisona" Jon Hamm bio domaćin te humoristične emisije. Moss je tada je imala 26, a Armisen 42 godine.

VEZANI ČLANCI: 

Vjenčali su se u listopadu 2009., ali su se rastali osam mjeseci kasnije. Moss je službeno podnijela zahtjev za razvod u rujnu 2010. navodeći kao razlog nepomirljive razlike. Njihov razvod okončan je u svibnju 2011. Rekla je da joj je laknulo što nikada nije zasnovala obitelj s Armisenom.

Godine 2012. Moss je počela vezu s australskim snimateljem Adamom Arkapawom, nakon što su se upoznali na novozelandskom setu mini serije Top of the Lake. Zajedno su bili tri godine. 

VIDEO: Zvonimir Boban i Leonarda Lončar ponovno su zajedno: 'Jako smo sretni'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije