Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Viški kolačići

Slavna glumica obožava hrvatske smokve: Poslastica su za moju dušu

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/3
11.10.2017.
u 08:50

Glumci koji prednjače u istraživanju otoka su Amanda Seyfried, koja je na snimanje filma "Mamma Mia!" povela supruga i kćerkicu te Brosnan i njegova supruga

Usprkos napornim snimanjima koja znaju potrajati i do kasno u noć, slavna glumačka ekipa filma ‘Mamma Mia: Here We Go Again’ svoj boravak na Visu smatra pravom blagodati.

Koristi se svaki trenutak za opuštanje, šetnju, istraživanje otoka, isprobavanje lokalnih specijaliteta, vožnju brodom, fotografiranje prekrasnog okoliša, druženje s mještanima...

Glumci koji prednjače u istraživanju otoka su Amanda Seyfried, koja je na snimanje povela supruga Thomasa Sadoskog i kćerkicu te Pierce Brosnan i njegova bolja polovica Keely Shaye Smith od koje se glumac praktički ne odvaja. Pierce je odmah po dolasku krenuo u obilazak otoka te se fotografirao s mještanima.

 

 

#herewegoagain

A post shared by Amanda Seyfried (@mingey) on

 

 

 

Sweet Croatian treat of my heart #figs

A post shared by Amanda Seyfried (@mingey) on

 

 

 

Mamma Mia 2 ...here we go again ...on a Monday morning heading out to sea, and that looks a lot like Mr Colin Firth ...

A post shared by Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial) on

 

 

 

Home ward bound with a Croatian Harvest Moon low above our heads and rising...Photo by @dominiccooper

A post shared by Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial) on

 

Amanda je na društvenim mrežama objavila fotografiju domaćih kolača sa smokvama, opisavši ih kao ‘poslasticu za svoju dušu’, dok njezin kolega, mnogima najbolji James Bond, pozirao je na romantičnoj brodici zajedno sa suprugom Keely kolegi u filmu Dominicu Cooperu.

1/12

Komentara 1

NV
NV
09:15 11.10.2017.

Smokve ko smokve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije