Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSKAROVKA

Slavna glumica o kojoj se pričalo da je kriva za razvod Jolie i Pitta snimljena na setu filma u Dubrovniku

Marion Cotillard na snimanju filma Lee u Dubrovniku
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/9
23.09.2022.
u 20:15

Kompleks u Kuparima poslužio je kao jedna od lokacija na kojoj se snima film produkcijske kuće HBO i tamo će se snimiti dio radnje o životu slavne  Elizabeth 'Lee' Miller koja je za Vogue kao fotografkinja radila do 1944. godine, a Marion Cotillard glumi uz Kate Winslett i Judea Lawa

Slavna francuska glumica  Marion Cotillard (46) snimljena je danas u Dubrovniku na setu filma "Lee". Kompleks u Kuparima poslužio je kao jedna od lokacija na kojoj se snima film produkcijske kuće HBO i tamo će se snimiti dio radnje o životu slavne  Elizabeth 'Lee' Miller koja je za Vogue kao fotografkinja radila do 1944. godine.

Bila je i model za Vogue, a jedna od najpoznatijih fotografija je ona na kojoj Elizabeth pozira u Hitlerovoj kadi  u njegovu stanu u Münchenu na dan kada je objavljena njegova smrt. Autor te fotografije je fotograf David E. Scherman, a Lee je bila je jedna od prvih koji su ušli u Hitlerove tajne odaje. U glavnoj ulozi je Kate Winslett, a osim nje i Cotillard glumi i Jude Law. 

Podsjetimo, Marion Cotillard dobila je nagradu Oscar 2008. za ulogu u film "Život u ružičastom", biografiju slavne pjevačice Edith Piaf. Tako je ušla u povijest kao prva francuska glumica nagrađena Oscarom za glavnu ulogu na francuskom jeziku. 

O Marion se pisalo i prije 4 godine, prilikom razvoda Angeline Jolie i Brada Pitta. Nakon što je slavni par objavio da se razvodi počelo se nagađati kako je Cotillard kriva za raspad njihova braka jer je navodno tijekom snimanja filma "Allied" počela aferu s hollywoodskim glumcem.

No, francuska glumica to je brzo demantirala. Inače, ona je u braku s kolegom Guillaumeom Canetom, s kojim ima sina i kćer. 

VIDEO: Alen Vitasović o alkoholizmu: 'Nije me sram priznati da sam se liječio' 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije