Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šutjela je o tome

Slavna glumica iznenadila priznanjem: Bila sam jako, jako bolesna

Foto: profimedia
1/3
17.04.2020.
u 17:31

Zvijezda serije "Big Little Lies" Shailene Woodley prvi put je javno priznala kako je imala ozbiljnih zdravstvenih problema.

Glumica Shailene Woodley zahvaljujući seriji „Big Little lies“ u kojoj glavne uloge igraju i Nicole Kidman i Reese Witherspoon vratila se na male i velike ekrane, a sada je odlučila progovoriti o teškom periodu koji je sada iza nje. U intervju koji je dala za New York Times ispričala je kako provodi vrijeme i karanteni i prisjetila se i straha za vlastito zdravlje na početku svoje karijere.

- Nisam o ovome pričala u javnosti i pričat ću o tome jednog dana, ali bila sam jako, jako bolesna početkom  mojih 20-ih. Dok sam radila film „Divergent“ bilo mi je jako naporno, jer sam se istovremeno borila s teškom psihičkom situacijom – rekla je u intervju. Dodala je kako je zbog toga morala odbiti mnoge poslove jer zdravlje joj je bilo u prvom planu, ali sretna je što su te uloge pripale glumcima iz njezine generacije koje jako cijeni. Rekla je kako zbog bolesti nije uopće bila sigurna hoće li ikada moći nastaviti glumiti i hoće li preživjeti.

Bojala se kako se više neće vratiti glumi jer su je scenaristi i redatelji pomalo zaboravili i nisu joj slali ponude za filmove, a onda je došla ponuda s HBO-a za seriju „Big Little Lies“ i vratila ju je na ekrane.

VIDEO: Poznate Hrvatice u izolaciji: Vratile se prirodnom izgledu, bez šminke i frizure

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije