Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CLAIRE DANES

Slavna glumica čeka drugo dijete, hoće li se to odraziti na njenu ulogu?

Claire Danes
Foto: Press Association/DPA/PIXSELL
1/4
18.04.2018.
u 21:36

Claire Danes prvo je dijete rodila prije pet godina, a producenti su tada njenu trudnoću ukomponirali u "Domovinu". Danas je objavila kako sa suprugom Hughom Dancyjem čeka drugo dijete.

Claire Danes (39), zvijezda serije "Domovina", objavila je danas kako sa suprugom Hughom Dancyjem (42) očekuje drugo dijete. Glumica je to otkrila u emisiji poznatog radijskog voditelja Howarda Sterna, no kazala je kako suprug i ona neće objaviti spol djeteta sve dok se ne rodi.

Clare smo upoznali kao tinejdžericu Angelu Chase u seriji "I to mi je neki život". već ta uloga donijela joj je Zlatni globus, no pravu slavu doživjela je kao Carrie Mathison u "Domovini", za koju je dobila dva Zlatna globusa i 2 Emmyja. U braku s Danycyjem je od 2009., a prije pet godina rodila je sina Cyrusa. Zanimljivo je da su tada producenti "Domovine" ukomponirali njenu trudnoću u seriju, pa je i i "Domovini" postala majka.

Trenutnačno u Americi igra sedma sezona ova hvaljene serije, a budući da je najavljena nova, bit će zanimljivo vidjeti hoće li zatrudnjeti i Carrie Mathison.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
22:37 18.04.2018.

Bila je lijepa u onoj tinejđerskoj seriji, ali nisu joj sise narasle. Bila je zgođušna i u seriji Domovina, ali sadašnji izgled me razočarava..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije