Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brak na prvu

Gledatelji već danima žele saznati tko je dugokosi muškarac iz najave, a RTL sada otkriva što se dogodilo

Foto: RTL
1/3
25.10.2021.
u 15:28

Gledatelji RTL-ova showa 'Brak na prvu' odmah su primijetili markantno Kristijana i već se danima na društvenim mrežama pitaju 'gdje je dugokosi muškarac iz najave', a RTL, sada otkriva da će se pojaviti u novoj epizodi.

Eksperti Iva Stasiow, Sanela Kovačević i Boris Blažinić pripremili su iznenađenje za gledatelje i ostale kandidate te su odlučili još jednom paru omogućiti sudjelovanje u veliko sociološkom eksperimentu. Tako će se večeras na vlastitom vjenčanju upoznati Ivona Pendić i Kristijan Milanović!

„Udati se za nepoznatu osobu je luda avantura, ali to sam definitivno ja. Spremna sam biti udana žena u nadi da ću dobiti ono što tražim“, otkriva Ivona koja pred „oltarom“ priželjkuje opuštenu i duhovitu osobu, a ondje će je dočekati 25-godišnji Kristijan iz Tučepa.

Gledatelji RTL-ova showa 'Brak na prvu' odmah su primijetili markantnog Kristijana i već se danima na društvenim mrežama pitaju 'gdje je dugokosi muškarac iz najave', a RTL.hr, sada otkriva da će se pojaviti u novoj epizodi. 

Kristijan je po zanimanju kiropraktičar, kondicijski trener te nutricionist. Za sebe kaže da je pomalo neobičan zbog svog originalnog imidža. Obožava sport i putovanja, a smatra se jednostavnom, iskrenom i emotivnom osobom te takve osobine traži i u svojoj partnerici.

„Ne bojim se što ću se oženiti za osobu koju ne poznajem, to će biti jedno novo iskustvo, a možda baš tako upoznam savršenu osobu za sebe“, iskreno će Kristijan. 

I dok se novi mladenci pripremaju za svoj poseban dan, ostali parovi nastavljaju sa svojim zajedničkim životom, koji nekima i ne ide tako glatko kako su zamislili. Sanela je Jasmina izbacila iz zajedničkog stana te je noć proveo sam na ulici, Kristina je sve više razočarana u Tomislava, a čak će i Mislav zamalo rasplakati Andreu! 

Pred kakvim će se izazovima naći novi par te hoće li već poznati bračni partneri riješiti nesuglasice – pogledajte večeras u 21.15 sati na RTL-u!

VIDEO Strašna tragedija: Glumac Alec Baldwin na filmskom setu pucao iz rekvizita i ubio snimateljicu, a ranio redatelja

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije