Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadnja klapa "Vatra ivanjskih"

Slavilo se do jutra uz tortu i čarobni napitak vještica iz Ivanja

Vatre ivanjske
Foto: RTL televizija
14.02.2015.
u 14:48

- Bilo je dosta emotivnih trenutaka jer ima mnogo mrtvih u seriji, mnogo su ih poubijali. Nevena Ristić i ja smo jako lijepo surađivale, imali smo mnogo iskrenih trenutaka- kazala je Margitić.

Nakon osam mjeseci snimanja pala je i zadnja klapa na setu RTL-ove dramske serije "Vatre ivanjske". Osam mjeseci napornog rada, ali i smijeha, odlične atmosfere i sjajno obavljenog posla proslavila je u petak glumačka postava i produkcija popularne serije, priopćio je RTL.

Slavilo uz tortu, nazdravljalo čarobnim napitkom vještica iz Ivanja i plesalo do jutra.

Nevena Ristić, glumica koja u seriji tumači lik Ane Kolar, jednu od glavnih uloga kazala je da je još uvijek pod dojmom i da ne zna kako da doživi sve ovo.

- Upoznala sam divne ljude, čuvali su me kao malo vode na dlanu. Radili smo jedan luđački posao u obiteljskoj atmosferi. Bilo je i teških trenutaka. I ponekad zaista nije bilo nimalo lako. Ali smo svi dali srce u cijelu ovu priču - rekla je. Njezin glumački partner Slaven Španović kazao je da je ''tempo je zaista nešto na što se ne možeš pripremiti''.

- Deset do četrnaest sati dnevno, more informacija, scena, teksta, stanja. Ili te ubije ili te ojača- rekao je on.

- Zima, hladnoća, napor, iscrpljenost. Ali kažu tko je najjači taj preživi!- dodala je Ornela Vištica

Lela Margitić osvrnula se na suradnju s Nevenom Ristić.

- Bilo je dosta emotivnih trenutaka jer ima mnogo mrtvih u seriji, mnogo su ih poubijali. Nevena Ristić i ja smo jako lijepo surađivale, imali smo mnogo iskrenih trenutaka- kazala je Margitić.

Glumci su se prisjetili zabavnih trenutaka sa snimanja

- Morala sam Slavena Španovića, mog partnera iz serije Viktora, iznijeti iz kuće. Nismo imali dvojnike i sa svojih 59 kilograma sam ga morala nositi onako onesviještenog. Vidjelo bi se da mi je pomagao. Pet puta sam ponavljala, peti put sam pala preko njega i na posljetku su mene iznijeli sa seta. Tjedan dana sam imala upalu mišića- rekla je Nevena. 

- Natrpali su mi džepove sa raznim stvarima, između ostalog zalijepili su mi higijenski uložak u hlače. Stalno smo se igrali tih glupih dječjih igara- dodao je Filip Juričić. 

- Mi smo non stop radili spačke svima-zaključio je Aleksandar Cvjetković.

>> Ljubomorna sam kada sin prije potrči suprugu u naručje nego meni

>> Slaven Španović je zvijezda priče o tišini u kojoj svi urlaju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije