Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u zatonu

Slavica radovima na vili susjedima tjera goste. 'Ovo je prevršilo svaku mjeru!'

Radovi na vili Slavice Ecclestone
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
1/5
23.06.2017.
u 14:37

- Cijelu zimu držali smo zatvorene prozore i nismo riječi rekli, ali ovo je sada prevršilo svaku Pa što bi joj bilo da dva mjeseca nije radila na kući - kaže susjed Frano Gverović

Slavica Ecclestone, bivša supruga Bernieja Ecclestona, jednog od vodećih ljudi Formule 1 posljednjih nekoliko mjeseci renovira vilu u Zatonu kod Dubrovnika, no s radovima nije stala ni nakon početka turističke sezone. Dapače, zbog zaglušujuće buke mnogi su mještani ostali zbog gostiju.

- Cijelu zimu držali smo zatvorene prozore i nismo riječi rekli, ali ovo je sada prevršilo svaku mjeru. Pa što bi joj bilo da dva mjeseca nije radila na kući! Žalio sam se gradskim službama, a oni su mi rekli da se može raditi i u ovom ljetnom periodu. Sugerirali su mi da se zbog prašine obratim Ministarstvu zdravstva, uz napomenu 'da će me oni otkantati - kazao je Zatonjanin Frano Gverović za Dubrovački vjesnik

Gverović je dodao kako je ogorčen što Slavica Ecclestone nije ni upozorila susjede koliko će radovi potrajati, niti ih je zamolila za razumijevanje. Osim buke problem su i oblaci prašine koji padaju po njihovim terasama, stolovima i ležaljkama.

Komentara 20

DU
Deleted user
15:10 23.06.2017.

Hrvatsko zakonodavstvo je svakodnevni predmet sprdnje

Avatar davcro
davcro
15:31 23.06.2017.

ta se financijski osigurala doživotno

MA
MarkoKosmicki
15:07 23.06.2017.

oholost,oholost ,ali sve ima svoje granice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije