Breaking
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Slavica Ecclestone unuci Sophie govori na hrvatskom

Za InMagazin Tamara Ecclestone je pričala o kćeri Sophiji i obitelji, koliko još namjerava dojiti i zašto sa suprugom priča samo o pelenama
20. svibnja 2014. u 11:45 3 komentara 7638 prikaza
tamara ecclestone
Foto: Dwayne Senior/News Syndication/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/5

Ovog petka u InMagazinu Nove TV gledatelji će imati priliku vidjeti prvi intervju Tamare Ecclestone za hrvatske medije nakon rođenja kćeri Sophie. U razgovoru s novinarkom Svjetlanom Matić otkrila je koliko joj je majčinstvo promijenilo život, doji li i hoće li kćer naučiti hrvatski.

– Znala sam da želim dojiti, ali mislila sam da ću to raditi samo prva dva-tri mjeseca, ali sada toliko uživam u tome i mislim da je to odlično za Sophie – rekla je kći Bernieja Ecclestonea i Slavice Radić. Priznala je i da je Hrvatska veliki dio njena života i ljubav prema maminoj domovini pokušat će prenijeti i na svoju kćer.

– Moja majka govori hrvatski Sophie pa se nadam da će i ona naučiti hrvatski. Mislim da ih je bolje početi učiti kada su još maleni nego kad odrastu – rekla je Tamara. Priznala je da su joj od rođenja kćeri najvažnije teme razgovora sa suprugom Jayem postale pelene, dojenje i sve vezano za njihovu malu princezu.

>>Šefa Formule 1 sponzorira bivša supruga Slavica, a prijeti mu 10 godina zatvora

>>Slatka mala bogatašica prvi put letjela privatnim avionom

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
 • Avatar tin ujevic
  tin ujevic:

  Pa i treba joj govoriti na hrvatskom, ali radi se o tome da joj bivsa starleta iz Rijeke govori na hrvatskom zato sto engleski nikada naucila nije, tako da na drugom jeziku joj ionako ne bi niti mogla govoriti, o ... prikaži još! tome se radi. A niti kcerke joj nisu bas puno od milijardi bilijona koje imaju ulozile u obrazovanje.

 • Avatar tin ujevic
  tin ujevic:

  Pa i mora joj govoriti na hrvatskom jer u 30godina zivota u centru Londona engleski nikada nije savladala. Kome Bog da novce..

 • Deleted user:

  i meni je baka govorila na hrvatskom