Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dogovor

Slavica Ecclestone izvan suda nagodila se s građevinarom koji joj je zapečatio gradilište

Foto: Pixsell
1/7
11.02.2019.
u 11:39

S investitoricom i jednom od najbogatijih žena svijeta postigli su dogovor – ugovoreni iznos je isplaćen, a zahvati koje je Slavica tražila su obavljeni, prenosi  Dulist.

Slavica Ecclestone konačno može odahnuti. Nakon višemjesečnog spora oko radova na njezinoj vili u Zatonu, bez sudskog postupka postigla je dogovor s građevinskom tvrtkom ''Dom izgradnje'' čiji je vlasnik Dragan Čoro sudskim rješenjem jesenas zapečatio gradilište.

S investitoricom i jednom od najbogatijih žena svijeta postigli su dogovor – ugovoreni iznos je isplaćen, a zahvati koje je Slavica tražila su obavljeni, prenosi  Dulist.

Foto: Grgo Jelavić/Pixsell

Još u lipnju 2015. godine, kada je Slavica kupila kamenu trokatnicu i odlučila je srušiti te na njezinom mjestu podići luksuznu vilu, morala se suočiti s legalizacijom pomoćnog objekta. U skladu sa zakonom morala je ispuniti uvjete te osigurati nogostup i zelenu površinu, ali tada počinju prve susjedske razmirice s akademskim slikarom Slobodanom Bracom Dimitrijevićem. On je spriječio dovršetak izgradnje nogostupa svojim uporno parkiranim Golfom koji nije htio ukloniti. 

Sukobi sa susjedima nastavili su se i sljedeće ljeto kada su radovi bili u punom jeku. Zatonjani su se žalili komunalnim službama jer su gosti napuštali njihove apartmane žaleći se na buku i oblake prašine s gradilišta, a takav problem poznat je otprije. U ljeto 2017. pristizao je niz pritužbi.

– Cijelu zimu držali smo zatvorene prozore i nismo riječi rekli, ali ovo je sada prevršilo svaku mjeru. Pa što bi joj bilo da dva mjeseca nije radila na kući! Žalio sam se gradskim službama, ali oni su mi rekli da se može raditi i u ovom ljetnom periodu. Sugerirali su mi da se zbog prašine obratim Ministarstvu zdravstva, uz napomenu da će me oni "otkantati" – rekao je tada ogorčeno Frano Gverović za Dubrovački Vjesnik.

Vila Slavice Ecclestone protezat će se na oko 700 kvadratnih metara, a Riječanka ju je dala ograditi zidom za koji su mediji procijenili da je izdvojila 440 tisuća kuna.

Pogledajte kako su se odvijali radovi na vili Slavice Ecclestone i što su o tome rekli susjedi

Komentara 4

DU
Deleted user
13:37 11.02.2019.

Svi su postali kratkih živaca....

Avatar VinkoL
VinkoL
15:16 11.02.2019.

Normalno Hrvatina Slobodan Dimitrijević. Nekakav Štef Horvat to ne bi napravil.

AK
ante kolorante
18:27 11.02.2019.

Dubrovnik je prepun takvih luzeri ..... da se ne gradi nikad ... osim kad oni to radu ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije