Naslovnica Showbiz Hollywood

Kći poznate pjevačice izazvala smijeh na internetu zbog ovog poteza

Dok su svi oko nje pljeskali nastupu, Rhonda Ross Kendrick je razgovarala na mobitel.
11. veljače 2019. u 09:44 1 komentara 1101 prikaza
Foto: Screenshot/Twitter

Sinoć se u Los Angelesu održala svečana dodjela Grammy nagrada, a cijela večer bila je u znaku žena koje su definitivno zavladale ceremonijom. Lady Gaga, Dolly Parton, Diana Ross samo su neke od diva koje su večer učinile nezaboravnom.

Otvorila show Ovako je bivša prva dama Michelle Obama ukrala show na Grammyju

Pored dirljivog govora Michelle Obame i energične izvedbe Jennifer Lopez, prava zvijezda večeri  postala je Rhonda Ross Kendrick, kći Diane Ross.  Naime, tijekom jučerašnjeg događaja pojavila se na ekranu samo na trenutak i postala je instant hit na društvenim mrežama. Dok su svi oko nje pljeskali nastupu, Kendrick je razgovarala na mobitel.


Mnogi se pitaju zašto je bila na mobitelu, s kim je mogla razgovarati usred dodjele, je li znala da ju snima kamera, a internet se nije suzdržavao od reakcija.


Njezina majka Diana proslavila je  75. rođendan mjesec dana unaprijed pjevajući posebni miks svojih hitova. – Sretan mi rođendan! - uzviknula je po završetku pjesme Diana Ross.

Glazbene nagrade Grammy 2019.: Cardi B ispisala je povijest

-Diana Ross koja viče „Sretan mi rođendan“ je moja energija cijele 2019. godine. –  napisao je novinar Astead W. Herndon iz NYTimesa na svom Twitteru.

Rođendan joj je 26. ožujka.

Baby Beef
Baby Beef
Udruga uzgajivača junadi Baby Beef osnovana je 2000., s ciljem promocije i ponude kvalitetnog junećeg mesa

A1 izdvaja za Vas