Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ovisna o šopingu

Slavica bjesni zbog rasipništva svoje kćeri Tamare

tamara ecclestone
Foto: pixsell
1/3
21.10.2011.
u 11:23

Moja majka smatra da imam velikih psihičkih problema jer previše trošim na odjeću, kaže Tamara Ecclestone.

Tamara Ecclestone nije djevojka koja detalje iz privatnog života pažljivo čuva od medija. Napokon je medijima priznala zbog čega se nerijetko svađa sa svojom mamom Slavicom Radić. Naime, Slavica bjesni zbog rasipništva svoje kćeri koja milijune funti troši na odjeću, cipele i skupocjene torbice.

– Svjesna sam recesije u svijetu. Moja me majka uvijek upozorava da bih trebala manje trošiti. Kad vidi moju prepunu garderobu, kaže mi da imam ozbiljnih psihičkih problema. Ne mogu se pretvarati da ovo nije moj život – kaže najstarija Berniejeva kći. No tu nije kraj. Da bi svijet još više kolutao očima na njenu sliku i priliku, Tamara je svoje bistre misli zapečatila novom izjavom:

– Netko je ovisan o kokainu ili cracku, ja sam ovisna o cipelama. Netko skuplja umjetnine, ja Birkinove torbice.  Ponekad se zbog toga osjećam loše, ali nisam zbog toga loša osoba. Ne mogu se pretvarati da ne obožavam skupu odjeću i torbe – kaže Slavičina kći.

Pohvalila se i kako je njena majka, za razliku od nje, sve u kući radila sama.

– Sama je prala i suđe. Ja to nisam u stanju – priznala je Ecclestone.

Komentara 2

KA
KAMIKAZA
13:41 21.10.2011.

glupača...

Avatar joe1
joe1
18:01 21.10.2011.

previše novaca od ljudi napravi mentalne invalide

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije