Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Deset godina ljubavi

Slatko iščekivanje: Dario Šarić i njegova djevojka uskoro će postati roditelji

Šibenik: Konferencija i pretpremijera dokumentarnog filma o Dariju Šariću i njegovoj obitelji
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/6
31.05.2022.
u 11:20

Košarkaš i ekonomistica Karla Pušeljić u vezi su deset godina, a sretnu vijest je Karla podijelila na društvenim mrežama.

Košarkaš Dario Šarić, koji igra u NBA-u  kao  igrač Phoenix Sunsa, ima puno razloga za slavlje ovih dana. Kako doznaje RTL Dario i njegova dugogodišnja djevojka Karla Pušeljić će postati roditelji, a sretnu vijest je Karla podijelila na svojim društvenim mrežama. Samozatajni Dario ne priča često o svom privatnom životu, a s Karlom se samo u rijetkim prilikama zajedno pojavio na društvenim događanjima.

Jedna od takvih prigoda bila je i premijera filma "Uvik isti" o Dariju i njegovom sportskom uspjehu, a koja je održana prije četiri godine na tvrđavi Barone u Šibeniku. Par se navodno upoznao 2012. godine u Vodicama gdje je ekonomistica Karla bila na ljetovanju i ljubavna iskrica je brzo planula između njih dvoje. Četiri godine kasnije započeli su zajednički život u u Philadelphiji, a mediji su pisali kako je 2017. godine nastupila kriza u vezi zbog čega je par na kratko i prekinuo i Karla se tada iz Amerike vratila u rodni Zagreb.

 

 

Ljubav je bila jača i izgladili su sve i kruna njihove desetogodišnje ljubavi će biti prinova koju očekuju. Dario na svojim društvenim mrežama ne objavljuje često obiteljske i privatne fotografije, a zadnja fotografija koju je stavio na Instagram bila je iz prosinca kada su on i Karla pozirali pored božićnog drvca. 

VIDEO Blanka Vlašić iznenadila obožavatelje fotografijama s vjenčanja: 'Udala sam se i čekam bebu'

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije