Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zatražio privatnost

Preminula 29-godišnja kći slavnog repera, on sve objavio: 'Borila se s duševnim bolestima i zloupotrebom supstanci'

Foto: profimedia
1/3
31.05.2022.
u 10:17

Tragičnu vijest reper je objavio na svom Instagram profilu, a isto je napravio i njegov sin, a njezin brat Romeo.

Američki reper Percy Robert Miller (52), koji je poznatiji kao Master P, na svojim društvenim mrežama objavio da je preminula njegova 29-godišnja kćer Tytyana Miller.

"Naša obitelj bori se s velikom tugom zbog gubitka moje kćeri Tytyane. S poštovanjem tražimo malo privatnosti kako bi naša obitelj mogla tugovati. Cijenimo sve molitve ljubavi i podrške. Duševne bolesti i zlouporaba supstanci su problem o kojem se ne smijemo bojati razgovarati. S Bogom ćemo to prebroditi. #Moj anđeo", stoji u objavi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Master P (@masterp)

Tytyanin brat Romeo također je podijelio objavu o sestrinoj smrti.

"Naša obitelj se nosi s velikom tugom zbog gubitka moje male sestre Tytane. S poštovanjem tražimo malo privatnosti kako bi naša obitelj mogla tugovati. Cijenimo sve molitve, ljubav i podršku, i iako su ovo tužna vremena, zauvijek sam zahvalan za uspomene koje sam imao sa svojom nevjerojatnom sestrom. Ljubav prema svojim najmilijima, život je kratak", napisao je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Romeo Miller (@romeomiller)

Reper je nakon te objave objavio još jednu i to zajedničku fotografiju s kćeri.

"Život je prekratak. Dajte svojim voljenima cvijeće dok su još tu. Volim te. Nedostaješ mi", napisao je.

Inače, Miller je postao poznat sredinom devedesetih godina prošlog stoljeća sa svojom grupom TRU te svojim petim solo albumom "Ice Cream Man". 1997. godine dosegnuo je platinastu nakladu singlom "Make 'Em Say Uhh!".

VIDEO Blanka Vlašić iznenadila obožavatelje fotografijama s vjenčanja: 'Udala sam se i čekam bebu'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije