Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKRIVALI VEZU

Slatke muke budućih roditelja: Iva Šarić i šest godina mlađi Dinamovac imaju teške odluke pred sobom

Foto: Instagram screenshot
1/10
13.02.2021.
u 14:26

Iva je na Instagramu objavila fotografiju dekica za bebu koje je birala u jednoj trgovini s dječjom opremom. - Teške odluke, napisala je Iva uz emotikon srca.

Hrvatski nogometni reprezentativac Bruno Petković (26) i manekenka Iva Šarić (32) očekuju svoje prvo zajedničko dijete. Premda par nije potvrdio svoju vezu, niti su na društvenim mrežama objavili zajedničke fotografije, Gloria je krajem siječnja doznala da bi TV voditeljica trebala roditi već krajem ožujka. Poznati nogometaš koji inače rijetko s medijima dijeli trenutke iz privatnog života priznao je da ga ne smeta što je otkrivena njihova slatka tajna.

Par se nakon toga nije oglašavao a Iva je na Instagramu objavila fotografiju dekica za bebu koje je birala u jednoj trgovini s dječjom opremom.

Foto: Instagram screenshot

- Teške odluke, napisala je Iva uz emotikon srca.

Podsjetimo, bivša manekenka Iva Šarić ex. Leko bila je u braku s bivšim nogometašem a današnjim trenerom Lokomotive Jerkom Lekom od 2012. godine. Osvojila ga je 2008. godine, a četiri godine kasnije održano je vjenčanje u crkvi sv. Josipa na Trešnjevci. Iva je imala 19 godina, a Jerko 32 godine. Prije tri godine počelo se pisati o njihovu razvodu, ali tek su u ožujku 2018. odlučili priznati da su se razišli. U braku su dobili dvoje djece, sinove Carlosa (8) i Leona (6).

S druge strane, iza Brune je višegodišnja veza, kojoj je kraj došao u listopadu prošle godine, s manekenkom Teom Slavicom za koju mnogi tvrde da Iva izgledom podsjeća na nju. Tada nam je Slavica rekla da je "od sada Bruno Petković slobodan dečko". Nakon što smo je upitali o razlozima prekida, rekla nam je kako ne želi komentirati svoju bivšu vezu, čime nam je potvrdila da je između njih zaista gotovo.

Pogledajte kako se pripremala spektakularna izložba 'Hrvatska svijetu'

 

Ključne riječi

Komentara 7

GA
GandalfovBrat
14:40 13.02.2021.

e moj petkoviću u što si se uvalio...

SH
Sharkee
15:58 13.02.2021.

E Petkoviću, jesi se zaje.... do kraja..

Avatar IvanR
IvanR
15:18 13.02.2021.

Jel malom skinula stara muf?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije