Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
02.03.2015. u 11:37

Stanković je zaista bio jako fin i pristojan prema svome gostu, ali je zato napravio medvjeđu uslugu svojoj emisiji

Ne bi me iznenadilo da nakon gostovanja Drage Prgometa kod Aleksandra Stankovića HDZ-ovi spin doktori, kojih baš i nema tako malo, pribjegnu novoj medijskoj strategiji. Sada znaju kako i HDZ-ovci mogu imati kraljevski tretman kod "zloglasnog Ace". Prije dolaska u "Nedjeljom u dva" samo moraju napustiti stranku. Stanković je zaista bio jako fin i pristojan prema svome gostu, ali je zato napravio medvjeđu uslugu svojoj emisiji.

Gledao je s odobravanjem i nevjericom u Prgometa kao da se pitao zar i ovakvih ima u HDZ-u. Postavio je Stanković većinu bitnih pitanja, Prgomet je strpljivo odgovarao, ali emisija nije imala onu potrebnu kemiju. Sve je to bilo nekako školski, šablonski pa čak i štreberski. Stanković je odustao od samoga sebe, od onoga na čemu je i stvorio voditeljsko ime. Uvijek narogušeni Stanković pretvorio se u umilno janje. I ovaj put se pokazalo da nije dobro kada je voditelj previše sklon gostu. Drago Prgomet se predstavio kao uglađeni i umjereni doktor.

Nakon male početne treme, dobro se snašao u prijateljskom okruženju. Iako je vjerojatno s nelagodom gledao što će reći njegov dojučerašnji zamjenik, Tomislav Karamarko na kraju može biti zadovoljan. Prgomet ga je malo okrznuo, napao je i njegova prvog suradnika Milijana Brkića, ali nekih većih posljedica neće biti. Zato su svi voajeri ostali razočarani. Očekivali su da će svjedočiti prljavoj i mučnoj rastavi u kojoj će izići na vidjelo najmračnije tajne, a gledali su jedan kultivirani rastanak u režiji Aleksandra Stankovića. Baš kao u sladunjavoj sapunici.

Minus

Mario Tomas bio je blag prema Zapadu u svom prilogu o Libiji koja je u stalnom građanskom ratu od rušenja Gadafija. Mogao nam je otkriti iz kojih su zemalja došle tvrtke koje su u Libiji uzele posao hrvatskim tvrtkama.

Plus

Katarina Periša Čakarun otkrila nam je da Ivo Josipović nije ispunio jedino obećanje koje je mogao ispuniti i nakon gubitka izbora. Nije se vratio na Pravni fakultet, nego će još godinu dana živjeti na "državnim jaslama".

>> Robert Valdec, filmovi za odrasle, kebab i stav - za samo pet kuna

Komentara 21

SO
Somelier
11:58 02.03.2015.

Nu2 emisija je bila jako dosadna. Više je ličilo na ispovjed djeteta s kojim se nitko ne će igrati nego razgovor sa "dizidentom". Kruna svega je bilo iznuđeno priznanje od Prgometa kako su prosvjede organizirali HRVI - branitelji i HDZ zajedno. Uopće nije zvučalo uvjerljivo bez obzira što Prgomet mora nekako napakostiti HDZ-u.Jadno.

DU
Deleted user
12:20 02.03.2015.

Svašta je rekao što neće ali niti riječi što bi on htio i na koji bi to način ostvario. Laktarenje za položaj je ipak lakše nego osmisliti političku platformu.

SO
Somelier
11:59 02.03.2015.

duncan,idaho po čemu si to prokužil.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije