Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPERTALENT

Skupina Lightwave Theatre oduševila gledatelje: 'Ovo je supertalanet, ovo je zlatni gumb'

Foto: Nova TV
1/8
25.10.2021.
u 09:29

- Večeras sam se na televiziji rasplakala kao kišna godina - jedan je od komentara na Facebooku

U petoj epizodi showa 'Supertalent' predstavila se skupina 'Lightwave Theatre' iz Rumunjske koja je specijalizirana za lutkarske predstave za odrasle. Pred žirijem su izveli predstavu 'Maja i heroj' u kojoj pas spasi djevojčicu od automobilske nesreće. Predstava je članove žirija ostavila bez teksta, a Maja i Martina su se čak i rasplakale. No, one nisu jedine nego su slične reakcije bile i publike ispred malih ekrana. „Večeras sam se na televiziji rasplakala kao kišna godina“, jedan je od komentara na Facebooku. „Ovo je predivno, zašto ste me rasplakali“, pitala je druga osoba. Poručili su još da je izvedba predivna i jako dirljva. 

Foto: Screenshot Facebook

Neki gledatelji naljutili su se i jer ovaj nastup nije dobio zlatni gumb. „Ovo je supertalent, ovo je zlatni gumb“, pisali su u komentarima, a neki su istaknuli i da je predstava bila najbolji nastup ove sezone.

Inače, članovi Lightwave Theatrea su stigli sa željom da publici pokažu nešto drugačije. Za svoj nastup dobili su četiri 'da' za prolaz dalje. „Hvala vam na ovoj prekrasnoj predstavi, ali i poruci koju ste nam poslali“, kazala im je Martina nakon nastupa.

VIDEO Strašna tragedija: Glumac Alec Baldwin na filmskom setu pucao iz rekvizita i ubio snimatlejicu te ranio redatelja

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije