Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužna vijest

Škorin emotivan oproštaj od Kiće: 'Otišao je jutros, stazom što vijuga, veliki hrvatski umjetnik'

Foto: Pixsell kolaž
1/6
13.11.2020.
u 11:37

Odlazak mnogima omiljenog glazbenika shrvao je i Miroslava Škoru. Kantautor, poduzetnik, ekonomist i političar od njega se oprostio posebno emotivnom objavom na društvenim mrežama.

Nakon višemjesečne bitke za život rano jutros preminuo je Krunoslav Kićo Slabinac. Odlazak mnogima omiljenog glazbenika shrvao je i Miroslava Škoru. Kantautor, poduzetnik, ekonomist i političar od njega se oprostio posebno emotivnom objavom na društvenim mrežama.

1/9

"Moj Osijek pun je sunca, uz Dravu, miran i tih", pa čak i u jesen poput ove, jer moj Osijek su čudesni ljudi i o njima, o tim suncima, pjeva Branko Mihaljević. Jedno takvo veliko sunce iz Rajznerove na svijet su donijeli teta Dragica i čika Stevo 1944. godine. To osječko sunce je Krunoslav Kićo Slabinac koji je jutros izgubio bitku s teškom bolešću. Moja se pokojna majka nikada u životu nije smijala kao kad smo Kruno i ja došli k njoj jedne večeri u Višnjevac, jer je Kići sve bila pozornica i on je svaku tu pozornicu, svaki taj prostor osvajao i ispunjavao svojom genijalnošću. Bog mu je dao bezbroj talenata i on je te talente pretvorio u jednu od najvećih karijera. Jutros je, stazom što vijuga, otišao veliki hrvatski umjetnik, skladatelj i moj lega Krunoslav Kićo Slabinac. Pokoj vječni daruj mu, Gospodine", piše u Škorinoj objavi. 

Foto: Daniel Pavlić

Inače, mnogi Kićini kolege, prijatelji i obožavatelji opraštaju se od glazbenika već od ranog jutra.

Hrvatska glazbena legenda preminula je jutros oko 6:50 sati u KBC-u Zagreb u 77. godini života, potvrdili su nam iz bolnice. Kićo je u KBC-u Zagreb hospitaliziran već tri mjeseca, gdje je prošao rutinsku operaciju srca, no oporavak nije tekao očekivano jer zbog njegove debljine rana na prsnom košu nije dobro zarastala. 

Komentara 10

LA
Lavica7
12:06 13.11.2020.

Andjelka Martin, Kico...pretuzno!

DO
domolub
12:18 13.11.2020.

o moj boze ode legenda. pocivao u miru

DU
Deleted user
14:23 16.11.2020.

Ne vijuga staza, nego si ti izgleda pijan..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije