Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rat komentarima

Skandal na Farmi: Srećko predao dvoboj, gledatelji bijesni na Novu TV

Foto: Nova TV
1/5
09.12.2018.
u 13:39

Zatražio je i doktoricu nakon što mu je Mia objasnila pravila Farme, ali je nije mogao ponovno dobiti jer je ona već ustvrdila da zdravstvenih problema nema.

Kao druga duelistica u areni, Matea je imala pravo odabrati vrstu dvoboja pa se odlučila za dvoboj izdržljivosti na cijevi.

Srećko ju je pokušao nagovoriti da taj dvoboj ne odabere, no ona nije odustajala pa je Srećko zbog zdravstvenog stanja odbio pristupiti dvoboju.
Zatražio je i doktoricu nakon što mu je Mia objasnila pravila Farme, ali je nije mogao ponovno dobiti jer je ona već ustvrdila da zdravstvenih problema nema.

– Zašto me prisiljavate na nešto što ne mogu? – bio je uporan Srećko 
– Pobijedila si, 'ajde – rekao je suparnici i nije pristupio dvoboju. 
– Dječice, držite se što poštenije i što pravednije. Neka vam je sa srećom. Imajte zdravlje i uspjeha u životu – obratio se Srećko za kraj farmerima.

Gledateljima se nije svidio ovakav rasplet događaja pa su svoje stavove odlučili podijeliti na službenoj Facebook stranici Farme.

Foto: Facebook screenshot

"Ovo nije pravedno. Razlika u kilaži ogromna, Srećko ne može visit na štangi i zbog kila i zdravlja.. Matea pokazala si se izborom dvoboja, šta nisi išla na znanje!!!?? Voditelji užas!!"

GALERIJA Gdje su danas zvijezde i pobjednici glazbenih realityja

1/16

 

Ključne riječi

Komentara 39

CE
cenzura
14:17 09.12.2018.

Mene samo zanima tko gleda tu bedastoću??? (osim ove dvoice što komentiraju)

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
15:54 09.12.2018.

ovom liku zbilja treba liječnička pomoć ali ne ovakvog tipa..... Uostalom i dobrom dijelu opskurnih likova koji tamo borave

DU
Deleted user
15:04 09.12.2018.

Ne zamarajte se Saša je pobijedio....:-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije