Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žene mu nisu mogle odoljeti

Sjećate se zgodnog Smitha iz 'Seks i grada'? Ušao je u šesto desetljeće i ovako izgleda sada

Foto: profimedia
1/6
26.01.2022.
u 08:00

Prošlo je 20 godina otkako je serija "Seks i grad" omogućila Jasonu Lewisu svjetsku slavu, a on sada ima 50 godina i ulaskom u šesto desetljeće odlučio se vratiti svojoj prvoj ljubavi - manekenstvu.

On je bio prvi muškarac koji je uspio zauzdati nemirni duh Samanthe iz serije "Seks i grad" i ubrzo je zahvaljujući ulozi zgodnog Smitha Jerroda glumac Jason Lewis dobio vojsku obožavateljica koje su jedva čekale scene u kojima će se razodjenuti u seriji. 
Prošlo je 20 godina otkako je serija "Seks i grad" omogućila Jasonu svjetsku slavu, a on sada ima 50 godina i ulaskom u šesto desetljeće odlučio se vratiti svojoj prvoj ljubavi - manekenstvu. 

Zahvaljujući odličnoj formi i činjenici da izgleda poprilično mladoliko za svoje godine opet se vratio modnim kampanjama. Njegova modna karijera je počela dok je radio u jednom restoranu gdje ga je kolega konobar potaknuo da se bavi manekenstvom. 

- Barmen u restoranu u kojem sam radio me ohrabrio da uđem u te vode. Nakon smjene me pokupio s čistom košuljom i odvezao na moj prvi casting. Tako je sve počelo. Nedugo kasnije, susreo sam se s nekim modnim agentima. Zaista nisam imao namjeru baviti se time, ali bio sam fasciniran idejom putovanja po svijetu koje ovakav tip posla omogućava. Mislio sam da ću se vratiti svom starom životu nakon jedne kampanje, ali  nakon što sam stigao u Pariz nisam se htio vratiti. Bio sam zaintrigiran onim što sam otkrio. Volio sam kreativnost i volio sam biti u Europi, pa sam poderao povratnu kartu. - ispričao je nedavno u jednom intervjuu. Nakon toga su se zaredale brojne kampanje za velike modne kuće i brendove i ostao je u tom svijetu. Uloga u seriji "Seks i grad" bila je dodatna odskočna daska koja mu je donijela slavu i popularnost. Otkrio je i kako uspijeva održati svoj mladoliki izgled. 

Foto: Instagram

- Rutina njege kože počinje iznutra. Važno je jesti kvalitetnu i zdravu hranu. Krećite se, vježbajte. Ja sam kao i svi, mogu se udebljati i malo sam se udebljao tijekom COVID-a. Radim s trenerom i bavim se penjanjem po stijenama, a pokušavam i surfati na vodi svaki dan. Morate se kretati. Nikakvi losioni ili kreme to neće učiniti umjesto vas. - poručio je. 

VIDEO Mirjana Bohanec-Vidović nominirana je za Večernjakovu ružu

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
08:39 26.01.2022.

Ne, ne sjećam se, nikad nisam gledao tu seriju.

Avatar javorko
javorko
08:23 26.01.2022.

on izgleda ko zena ako se zeni svida nesto sto izgleda ko zensko sta je onda ona

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije