Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jennie i Tori

Sjećate se ovih ljepotica iz 'Beverly Hillsa'? Novim selfijem duboko razočarale fanove

Foto: Profimedia
1/7
03.04.2019.
u 21:18

Obožavatelji su im poručili da su pretjerale s botoksom nakon što su objavile zajedničku fotografiju iz Izraela gdje snimaju reklamnu kampanju.

Tijekom snimanja serije "Beverly Hills 90210", koja je bila popularna tijekom 90-ih, glumice Tori Spelling i Jennie Garth su se sprijateljile i to prijateljstvo njeguju i danas.

Ovo ljeto stara ekipa serije bi se trebala okupiti i snimiti nove nastavke ove nekada omiljene tinejdžerske serije, a dvije glumice i prije toga odradile su jedan zajednički projekt. Njih dvije trenutno su u Izraelu gdje snimaju jednu reklamnu kampanju, a na Instagramu su se pohvalile zajedničkim selfijem. 

- Radim s mojom omiljenom partnericom u zločinu - napisala je Jennie ispod zajedničkog selfija, a komentari koji su uslijedili sigurno nisu bili ono što je glumica očekivala nakon objave ove fotografije. 

 

 

Većina ih se odnosila na neprepoznatljiv izgled dviju glumica, a obožavatelji vjeruju kako je to rezultat pretjeranog korištenja botoksa.

- Što ti se dogodilo? Pa ne treba ti taj botoks! Ovo nije Jennie. Pretjerala ste obje - komentirali su obožavatelji glumica.

Pogledajte kako je botoks uništio lica slavnih glumica

Komentara 1

YU
YuBastards
22:26 03.04.2019.

Nije to toliko do botoxa, koliko do upotrebe zestokih filtera za popravljanje izgleda na fotografijama. Ne znam zasto se itko uskokodakao po pitanju toga jer 99% ljudi,zena pogotovo, manijakalno filtrira svoje fotografije (skoro do neprepoznatljivosti) prije objave na drustvenim mrezama..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije