Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na kraju - razvod

Sjećate li se ove Miss Jugoslavije? Udala se za nogometaša i brak joj nije bio idila

Foto: Youtube Screenshot
1/5
12.11.2018.
u 12:57

Suzana Žunić bila je Miss Jugoslavije 1988. godine. Njeno srce osvojio je nogometaš Igor Štimac, ali brak im je bio turbulentan i ispunjen nevjerom njezina supruga.

Prije trideset godina na izboru za Miss Jugoslavije pobijedila je sedamnaestogodišnja Splićanka Suzana Žunić. 

Tada 17-godišnja polaznica ekonomske škole nije bila nepoznato ime u svijetu sporta jer je iza sebe imala sedam godina staža u rukometnoj juniorskoj ekipi  Dalme. Iako su srce lijepe Suzane tada pokušali osvojiti mnogi, ona se zaljubila u nogometaša Igora Štimca, vjenčali su se početkom 90-ih i u braku opstali gotovo dva desetljeća.

U intervjuu koji je dala za Gloriju nedugo nakon razvoda Suzana je otkrila kako joj je zadnjih deset godina u braku bilo iznimno
teško i svim silama borila se da im brak u kojem su dobili troje djece i uspije. Kada je doznala za suprugovu prvu bračnu nevjeru s Alkom Vuicom, Suzana mu je tada, kaže u intervju, sve oprostila jer ga je silno voljela.

Ipak, na kraju uza svu ljubav i trud njihovu braku nije bilo spasa. Nakon razvoda od Štimca, 2015. udala se za trenera šibenskog košarkaškog kluba Damira Milačića i posvetila se slikarstvu.

Pogledajte koji parovi su ostali u prijateljskim odnosima nakon razvoda

Komentara 87

Avatar moranzilanovic
moranzilanovic
17:01 12.11.2018.

I članak o mamlazu koji je ovakvog komada prevario s Alkom Vuicom završi sa političkim prepucavanjima.Adio pamet.

DU
Deleted user
15:03 12.11.2018.

Izašli Hrvato iz Jugoslavije ali ne može Jugoslavija iz Hrvata i Hrvatske.

MI
Mihael66
14:23 12.11.2018.

Juga je bila zemlja blagostanja za ove sad državice, naravno za ljude koji su htjeli radit a ova država je dobra za košare kriminalce i prevarante sa velikim Križevima oko vrata

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije