Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marija Ćurčić

Voditeljica i manekenka iz Beograda počinila samoubojstvo

Foto: Youtube Screenshot
1/4
12.11.2018.
u 09:58

Marija Ćurčić, pišu mediji u Srbiji, objesila se u svom stanu.

Beogradska voditeljica i manekenka Marija Ćurčić izvršila je samoubojstvo u svom stanu u Savskom vencu, pišu mediji u Srbiji.

Talentirana 25-godišnjakinja objesila se u svom stanu, neslužbeno doznaje Kurir.

Marija se pojavila u brojnim reklamnim spotovima, bila je novinarka, voditeljica i PR, a u voditeljske vode uplovila je zahvaljujući angažmanu na MTV-ju.

 

 

 

 

 

Rodila se u Beogradu, a njezina majka je iz Konga.

Pogledajte gdje su i što danas rade nekada poznate tv voditeljice i urednice

 

 

Komentara 24

LI
liliZG
10:09 12.11.2018.

mladi su danas depresivnije nego prije dvadeset godina, previše pažnje posvećuju onom što će netko drugi reći , nego biti zadovoljni malim stvarima... kao npr, probudio sam se ujutro i zdrav sam...

Avatar zagorac2
zagorac2
10:17 12.11.2018.

zalosno, jako zalosno, mlada osoba pred kojom je bio cijeli zivot, jako zalosno

PA
pax5
10:26 12.11.2018.

Samo kada bi ljudi prešli iz one"moram" u iskreno "zahvaljivanje" za sve što imam, bili bi sretni....zahvaliti za zdravlje,topli dom,prijatelje, sunčan dan,ljepotu dječjeg osmijeha,....O kada bi ljudi....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije