Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisu ga prepoznali

Sjećate se Nemeša iz Big Brothera? Drastično je promijenio imidž

Nikola i Marijana Nemešević
Foto: Facebook /Nikola Nemešević
1/12
02.02.2020.
u 10:57

Nikola Nemešević Nemeš bio je sudionik BB-a i tijekom sudjelovanja u showu zaljubio se u Marijanu Kovačević. Par je imao turbulentnu vezu i kratko su bili u braku.

Bivši natjecatelj Big Brothera Nikola Nemešević Nemeš nakon izlaska iz showa bavio se glazbom, a javnost ga pamti i po turbulentnoj vezi i kratkom braku s bivšom natjecateljicom istog showa Marijanom Kovačević.

Nemeš je uz glazbenu karijeru pokušao ostvariti i karijeru radijskog voditelja, a prošle godine sve je iznenadio načinom na koji je dao otkaz na radiju. Na posao je došao u majici na kojoj je pisalo dajem otkaz i s njim su došli i trubači, a Nemeš je sve to snimao. Nova objava na Instagramu otkriva da je bivši stanovnik BB kuće drastično promijenio izgled kojim je iznenadio i svoje prijatelje koji su mu poručili da su ga jedva prepoznali.

Nemeš je sada pustio dugu kosu i brada mu je sasvim zarasla. Prije dvije godine izjavio je kako između njega i Marijane nema zle krvi. - Promijeni se čovjek, nije to tako rijetko. Negdje usput očekivanja od života postala su nam skroz drugačija,  a to je onda loša podloga za budućnost. E bolje dobar razvod nego loš brak - rekao je Nemeš za 24 sata.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Otkrio je tada kako sumnja da bi opet ušao u reality Big Brother. Dodao je kako je nakon izlaska iz izolacije Big Brothera patio od paranoje i nije mogao biti na mjestima gdje je bila velika gužva. - Srećom, uz psihologa, psihijatra i dosta pića sve se riješi - rekao je tada Nemeš. 

Komentara 8

SJ
Samo ja
11:37 02.02.2020.

Al Marijana smrče belo još?

TK
Ten-kre
11:42 02.02.2020.

Tko je taj ne miješa?

MU
Muncimir
12:16 02.02.2020.

Sere. se na njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije