Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spremna za crveni tepih

Prepoznajete li je? Pogledajte kako danas izgleda agentica Scully

Gillian Anderson
Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell
1/8
20.01.2014.
u 17:23

S plavom kosom i decentnim make up-om te licem na kojem nema naznaka kirurških korekcija, Gillian je pokazala kako joj godine idu samo u prilog

Kao agentica Dana Scully zarobila je srca milijuna fanova u kultnim Dosjeima X, a njen šarm i dalje pali. Gillian Anderson vikend je iskoristila kako bi se pojavila ne na jednom, već na dva događanja, a u 45-oj godini života američka glumica izgleda sjajno.

Prije nego što je u srebrnoj haljini zablistala na crvenom tepihu Producers Guild Awardsa na Beverly Hillsu, Gillian je promovirala svoju novu seriju "Crisis", koja u ožujku kreće s emitiranjem.

S plavom kosom i decentnim make up-om te licem na kojem nema naznaka kirurških korekcija, Gillian je pokazala kako joj godine idu samo u prilog.

Anderson je prošlog tjedna objavila kako se upušta u pisanje SF romana. Naime, zajedno s koautorom Jeffom Rovinom, Gillian kreće u pisanje sage EarthEnd (Kraj Zemlje). Prvi roman u serijalu, pod nazivom Vizija vatre, bavi se radom dječjeg psihijatra koji liječi djecu traumatiziranu ratom ili prirodnim katastrofama te koji naiđe na "jedinstveno problematičnu" djevojčicu.

Glumica vjeruje kako joj je devetogodišnje iskustvo "Dosjea X", polu-SF svemira, kako ga naziva, pomoglo da stekne znanje i ritam za pisanje.

>>Slavna detektivka Dana Scully nema sreće u ljubavi

Komentara 1

Avatar gandric
gandric
18:40 20.01.2014.

Bolja sad nego prije. Ah ta plastika!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije