Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas prijatelji

Sjećate li se ovih ljubavi? Ove poznate osobe nekada davno su se ludo voljele

Foto: pixsell
1/14
06.09.2019.
u 16:38

Na ljubav nekih poznatih parova već smo zaboravili, a nekada su bili sretno zaljubljeni

Mnoge osobe s naše estrade danas su dobri prijatelji i kolege, ali nekada ih je vezalo i nešto više od prijateljstva i posla jer su bili i u ljubavnoj vezi. Prisjetimo se koji su se to parovi nekada ludo voljeli. 

Glumac Rene Bitorajac i Lana Klingor Mihić u vezi su bili tri godine, a njihova romansa počela je prije 16 godina. Dvije godine polazilo im je za rukom da svoju vezu drža dalje od javnosti, a kada se i otkrilo da su zajedno nisu bili voljni pričati o svojoj vezi. 

Bivša pjevačica, a danas vlasnica PR agencije u jednom intervju je o vezi s Reneom rekla: - Mladost-ludost, što reći, imala sam 20 godina. Danas sam potpuno drugačija, a u toj vezi sam možda bila veći frajer nego Rene i za puno stvari sam bila upravo ja kriva. I Rene i Lana danas su u sretnim brakovima.

Nekada davno voljeli su se i glumci Petra Dugandžić i Ivan Herceg. Nakon prekida nisu zahladili odnose, a to što su ostali u dobrim odnosima puno im je značilo jer su se nakon prekida često susretali na setovima serija. Radili su zajedno "Larin izbor" a i seriju  "Zlatni dvori". - Bio mi je fatalan,  kao što vjerujem da je bio svakoj svojoj djevojci. Sad kad smo  prijatelji i kolege gledam ga drugim očima. Ali razumijem pripadnice nježnijeg spola koje mu ne mogu odoljeti - rekla je u jednom intervju Petra.  Petra je sada u braku, a Ivan Herceg ne otkriva svoj ljubavni status.

Prije 19 godina zaljubljeni su bili i rukometaš Mirza Džomba i voditeljica Nevena Rendeli Vejzović. Njihova veza pukla je 2005. godine prije nego je Mirza otišao na Svjetsko prvenstvo u rukometu u Tunisu. Mirza je sada u braku  s drugom voditeljicom - Belmom Džombom i imaju dvije kćeri, a Nevena je u braku s Makom Vejzovićem i imaju tri kćeri.

Za vezu Jelene Rozge i Giuliana u medijima se nije znalo dok to nije otkrio Giuliano. Naime, u jednom intervju za Novu TV prije par godina priznao je da je u mladim danima bio u vezi s Jelenom Rozgom. - Bio sam u vezi s Rozgom kad smo bili djeca. Jelena je super cura - rekao je tada.

Za vrijeme studentskih dana od 1993. do 1997. godine u vezi su bili i Lucija Šerbedžija i Goran Višnjić. Jednom prilikom prije dosta godina o vezi s Višnjićem Lucija je rekla:  Presretna sam zbog njegova uspjeha, i kad se sretnemo, izgrlimo se,  izljubimo i popijemo kavicu, ali ne zovemo se telefonom, nemamo intenzivne kontakte.

Pogledajte koji poznati parovi su i nakon razvoda ostali u prijateljskim odnosima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije