Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Sjećate li se njega? Jednu kandidatkinju ljubio je u bazenu, a nakon showa žene su mu dolazile pred kuću

Jovan Karapandža
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/6
12.08.2023.
u 21:00

Jovan Karapandža je u showu zaveo mnoge djevojke, ali se nije skrasio s niti jednom od njih. Iako se nakon njegove sezone nekoliko puta nagađalo da je napokon zaljubljen, sreću u tom području nije pronašao.

Farmera Jovana Karapandžu iz desete sezone realityja 'Ljubav je na selu' mnogi su zapamtili po vrućim scenama s Paulinom Tomičić, jednom od djevojaka koja se borila za njegovo srce. Jovan je u showu zaveo mnoge djevojke, ali se nije skrasio s niti jednom od njih. 

Iako se nakon njegove sezone nekoliko puta nagađalo da je napokon zaljubljen, sreću u tom području nije pronašao.

- Nije da nemam vremena za ljubav, bilo je i ozbiljnih veza, ali sve je puklo. Iako nisam u vezi, vjeru u ljubav nisam izgubio - rekao je za RTL.hr.

VEZANI ČLANCI:

 

 

No, to ne znači da mu nije zabavno u životu. Naime, pojavio se, između ostalog i u 'Večeri za 5 na selu'. Nije uspio pobijediti iako je dobio je 31 bod, a jedan gost spočitao mu je da je bilo ozbiljnih propusta, te mu je dao samo ocjenu šest. 

Jovan je, isto tako,  prije nekoliko godina organizirao lažno vjenčanje s prijateljem i fotografom Danijelom Živkovićem jer nije znao kako se obraniti od obožavateljica koje su mu bez najave znale banuti ispred kuće.

- Nadao sam se kako će se objavom tih fotografija smanjiti interes žena, no to se nije baš dogodilo - ispričao je Jovan.
Dodao je kako će jednom kad su bude zbilja ženio njegovo vjenčanje biti potpuno u slavonskom stilu i slavit će se dva - tri dana. Kada se prijavio u RTL-ov show nije to učinio s nadom kako će upoznati ljubav svog života, ali nije vidio ni ništa loše u tome da pokuša.

Nakon showa ostao je u dobrim odnosima s Paulinom, te se oš uvijek čuju. 

- Moram reći da je ona stvarno super osoba, u njoj nema nimalo pokvarenosti. Stvarno mislim sve najbolje. I dalje se čujemo redovito, nažalost, ne vidimo se zbog udaljenosti, ali smo u kontaktu - zaključio je. 

VIDEO Ella nije jedina: Ovi slavni parovi rekli su zbogom svojim brakovima u 2023. godini

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije