Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dotkanuli se potresa i korone

Sjećate li se njega? Dida Toni bio je u 'Direktu': Pljunem u krevet, popijem travaricu i znam vježbati mislima

Foto: RTL
1/9
25.02.2021.
u 08:49

Otkrio je da se neće cijepiti jer nema potrebe, a svako jutro popije jednu travaricu pa kavu, a onda ide na Bundek.

U RTL-ovom Direktu gostovao je Taljat Selmani, poznatiji kao Dida Toni. Vitalni 83-godišnjak koji se proslavo rečenicom: 'Vježbaj, P*** ti materina' kaže kako se ne boji korone, te je otkrio i neke svoje recepte za dizanje imuniteta. 

''Bakcili su jako lukavi. Znaju oni di idu. Kod mene nema šta da traži. Prije nego se ustanem, ja vježbam. Treba trljati ruke, pete, tabane, prije nego se ustanete. Jastuk mi je loš. Boli me vrat pa trljam vrat. A ne da piješ tabletu tamo'', kazao je Toni za RTL.

''Pljunem u krevet. Sam sam probao. Ta moja generacija i mlađi. Jedan dan nisam izašao i drugi dan sam htio ostati u krevetu. Lako se čovjek opusti. Sve je povezano s organizmom'', dodao je. Otkrio je da se neće cijepiti jer nema potrebe, a svako jutro popije jednu travaricu pa kavu, a onda ide na Bundek. 

13.02.2020., Zagreb - Taljat Selmani, dida Toni. Photo: Josip Regovic/PIXSELL
Foto: Josip Regovic/PIXSELL

''Nema ljepša meditacija nego kad vidiš prirodu. Sve je živo. Treba uživati u tome'', poručuje Selmani. Otkrio je i da zna vježbati samo mislima, te da njegovoj ženi ne smeta što je slavan. Isto tako je rekao kako ne radi nikakve kućanske poslove, već to prepušta supruzi. 

Dodao je i da se prestrašio potresa. 

''Bilo di da ideš, bilo rat, bilo šta. Možeš se nekako snaći ili sakriti. Ali protiv potresa nema. Ja sam još izabrao najgori kat. Osamneasti kat'', kazao je.

Ključne riječi

Komentara 16

NE
nemanatrag
10:47 25.02.2021.

Šampioni smo banalnoga... Toni, Ella, Nives, Alka, Veljača.... nastavite nizanku sami....

RO
roland
20:30 25.02.2021.

Talat je tursko ime! Nije Taljat, nego Talat! Zašto ga ovi zovu Toni i zašto pišu Taljat, kad mu u osobnoj piše Talat, to nitko ne zna!

RO
roland
20:27 25.02.2021.

Gospodin Talat Selmani ima dobre gene! Ne znam zašto ga zovu Toni kad mu je pravo ime Talat. Talat je muško ime arapskog porijekla. Značenje imena je: – uspinjanje, dizanje. Naravno kad Šiptar ili Albanac s Kosova kaže Talat, to zvuči kao Taljat, a ovi naši već godinama pišu "po Vuku" umjesto da Talatu pogledaju osobnu iskaznicu i napišu Talat Selmani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije