Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nanizao uspjehe

Sjećate li se njega? Nekada je hodao s najljepšom Hrvaticom, a onda je nestao iz javnosti

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/6
31.10.2019.
u 12:08

Curavić je 2003. godine oborio rekord u Bunnefjordu pokraj Osla, zaronivši na dubinu od 47 metara ispod ledene površine, a samo dvije godine kasnije u povijest je ušao kao prva osoba koja je zaronila pod ploču Sjevernog pola.

Kristijana Curavića javnost pamti po rušenju svjetskog rekorda u ronjenu na dah, ali povećani interes medija na sebe je privukao vezom koju je imao s voditeljicom Nikolinom Ristović, tada Pišek. Nedavno se pojavio na jednom otvaranju dućana nakon duljeg izbivanja iz javnog života.

– Nikolina je jedna od najlojalnijih osoba koje sam upoznao. Ne čujemo se više, ali pamtim je samo po dobru. Ona mi je rekla: "Molim te, idi u Norvešku, počeo si loše utjecat' na mene i moje dijete radi te tvoje upornosti i guranja projekta koji u Hrvatskoj očito ne žele" – rekao je Kristijan svojevremeno za Slobodnu Dalmaciju. – Bila je uvijek uz mene, ali baš zbog toga morao sam je napustiti i dati joj šansu da živi. Eto, tako sam izgubio i ljubav svog života. Nisam je ostavio zato što je nisam volio, naprotiv, ostavio sam je jer sam je previše volio, mogu reći da je ona bila ona prava – nadodao je.

Foto: Igor Kralj/Pixsell

Iako su mediji obožavali ovaj par te pretežito pisali o njihovoj ljubavnoj vezi, Kristijan je imao i nekoliko poslovnih pothvata o kojima se moglo čitati. Naime, pokrenuo je projekt zarona na Antarktiku, a poslije su se pojavile i optužbe da je prikupljeni novac trošio za privatne svrhe, što je Kristijan u intervjuu odlično negirao.

– Nakon što se vidjelo da neće biti ništa od Južnog pola, morao sam se s tim pomiriti. I meni je tu propalo mojih 500.000 kuna. No, dobro, bilo je vrijeme da se krene naprijed. Dosta mi je bilo crnjaka, htio sam pokrenuti neku priču i krenuo sam u akciju čišćenja Jadrana od smeća. Želja mi je bila zimi i izvan sezone uposliti ronioce da čiste Jadran – ispričao je kako je krenula njegova tužna priča.

– Možda jesam zanesenjak, ali sigurno nisam lopov. Jer da sam bio lopov i da mi je zarada bila na prvom mjestu, onda mi sigurno ne bi kuća bila na bubnju. Bankrotirao sam, prijatelji su mi davali za kavu, a bilo je toliko loših dana da nisam imao što jesti – rekao je Curavić.

Foto: Dusko Jaramaz/Pixsell

Osvrnuo se i na sudjelovanje u reality showu "Farma" u kojem je sudjelovao. – Nisam imao izbora, trebao sam novac, i to samo da bih vraćao dugove. Ono što mi je ostalo potrošio sam na hranu – iskreno je priznao.

Curavić je 2003. godine oborio rekord u Bunnefjordu pokraj Osla, zaronivši na dubinu od 47 metara ispod ledene površine, a samo dvije godine kasnije u povijest je ušao kao prva osoba koja je zaronila pod ploču Sjevernog pola. I danas je predan svom cilju čišćenja vodenih površina, koji podupiru i Bernie Ecclestone te njegov prijatelj, princ Albert od Monaka.

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar messerschmidt
messerschmidt
14:07 31.10.2019.

Kristijane, valja pošteno priznati - Ostavila te jer nisi imao love. A i možeš si bolju naći.

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
12:44 31.10.2019.

S najljepšom? Tko je to odabrao? Večernjo Jugoselinović?

Avatar TamiFlu
TamiFlu
12:55 31.10.2019.

Ristovicka je gabor samo takav...otpal bu joj onaj michael jackson nosic

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije