Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zavidna transformacija

Sjećate li se Mire? Prije 'Života na vagi' suočio se s opakom dijagnozom, a danas izgleda bolje nego ikad

Foto: RTL
1/3
31.07.2019.
u 13:10

Zadranin, 36-godišnjak, u showu je izgubio čak 42 kilograma, a s marljivim radom na sebi nastavio je i nakon ispadanja

U popularnom showu "Život na vagi" brojni su kandidati doživjeli zavidne transformacije, no jedna od najinspirativnijih zasigurno je i ona Mire Bajle. Zadranin, 36-godišnjak, u showu je izgubio čak 42 kilograma, a s marljivim radom na sebi nastavio je i nakon ispadanja. Miro je postao član Triatlon kluba Zadar pa je tako sport postao dio njegova života.

– Trčim, plivam i vozim bicikl, ekipa je super! Ciljeva sam dosta ostvario, ne još sve, ali hoću - kazao je za RTL.hr Bajlo. Priznaje i da je nakon showa dobio nekoliko kilograma, no to ga ne zabrinjava previše jer je, kako kaže, izgradio dosta mišićne mase. Sve to povoljno je utjecalo na njegovo zdravstveno stanje koje je prije showa bilo poprilično narušeno. Bajlo je prije ulaska u show otkrio kako je prebolio plućnu emboliju.

– Zdravstveno stanje je bolje, ali i dalje sam na terapiji, trebam izbjegavati visoke temperature te pazim da treninge odrađujem u ranim jutarnjim satima ili večernjim! Za brod više nisam, liječnici mi ne preporučuju, te čekam promjenu radnog mjesta – otkrio je časnik stroja s dugogodišnjim stažem na brodovima. No, more mu ne nedostaje jer uživa u Zadru sa svojom obitelji, suprugom i dvije kćeri koje su mu najveća motivacija za daljnji rad na sebi.

Pogledajte i gdje su i što danas rade naše reality zvijezde.

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar rubinet
rubinet
13:31 31.07.2019.

Mire Bajle? Kakova je to sklonidba?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije