Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUGO GA NISMO VIDJELI

Sjećate li se Danijela iz Zadra? Pobijedio je u Big Brotheru a sada se natjecao u Potjeri

Danijel Rimanić
Foto: HRT
1/6
30.11.2023.
u 08:37

Nakon njegovog nastupa gledatelji su komentirali kako se Danijel dosta promijenio. Sada ima kraću kosu i pustio je bradu.  U trećoj sezoni 'Big Brothera' Danijel iz Zadra kući je odnio nagradu od 1,25 milijuna kuna.

U sinoćnjoj emisiji HRT-ovog kviza Potjera nastupio je Danijel Rimanić (41) koji je 2006. godine pobijedio u 'Big Brotheru'.

- U slobodno vrijeme volim igrati kvizove. Drago mi je da sam tu, veselio sam se ovome jako dugo. Što bude bit će, kazao je Danijel kojeg dugo nismo vidjeli. 

Ipak, nije mu pošlo za rukom. Lovac Mladen Vukorepa ga je tijekom igre uspješno uhvatio te se morao oprostiti od dva preostala suigrača. Nakon njegovog nastupa gledatelji su komentirali kako se Danijel dosta promijenio. Sada ima kraću kosu i pustio je bradu. 
U trećoj sezoni 'Big Brothera' Danijel iz Zadra kući je odnio nagradu od 1,25 milijuna kuna. 

-  Hvala svima koji su glasali za mene, pozdrav državi, pozdrav vanjskom svijetu... Ovo je nešto najlipše! - kazao je tada presretni Danijel.

Foto: HRT

Nakon pobjede vratio se svakodnevnom životu, dio osvojenog novca dao je svom šefu koji mu je pomogao prilikom prijava na audicije, ostatkom je kupio stan, oženio se i postao otac.

- Ovim putem pozdravljam i svoju kćer. Ima 13 godina - rekao je Danijel u 'Potjeri', koji ovaj put nije uspio proći ploču, no dvojica natjecatelja uspjeli su pobijediti lovca Mladena. 

VEZANI ČLANCI: 

Podsjetimo, lovci iz Potjere  Morana Zibar, Krešimir Sučević Međeral i Mladen Vukorepa nedavno su sudjelovali u Knjazalištu Roberta Knjaza, gdje su ušli u kožu neandertalaca.

- Neandertalci su vrlo intrigantna tema. Uvijek ih vidimo kao nekakve grube sirovine, a ja mislim da su oni bili nježne duše i željela bih to malo više istražiti, baciti se u njihovu grubu kožu i vidjeti kako je to kad malo izađeš iz komfora ovih naših razmaženih modernih života, otkrila je Morana Zibar i našalila se kako misli da je ona najveći neandertalac od njih troje. 

- Mislim da sam neandertalac više po fizičkom izgledu nego po karakternim osobinama, nastavlja u istom tonu Mladen.

- Njih dvojica su onako fini i nježni, a ja kad podivljam - stvarno podivljam, dodaje Morana.

Među ostalim smo doznali i da su neandertalci poznavali ljubav, a tim povodom i lovci su progovorili o svojim ljubavnim iskustvima, pa su tako otkrili koliko su se puta u životu zaljubili, jesu li kad ridali zbog slomljenog srca, koji im je bračni status, dobivaju li ljubavne poruke... Morana i Krešo rekli su da ih oboje ljudi pitaju je li Mladen slobodan.

Bojim se da lovci iz Potjere ne bi preživjeli dulje od nekoliko dana u doba neandertalaca, zaključio je na samom koncu emisije Mladen.

VIDEO: Alka Vuica objavila da joj je umrla majka: Svi smo tužni i bolni za tobom 

Komentara 2

Avatar messerschmidt
messerschmidt
11:47 30.11.2023.

A ništa, prijavi se opet. Ja sam dvaput bio, drugi puta se omastio.

PN
pošteni_načelnik
09:49 30.11.2023.

Ne sjećam se. Zašto bih?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije