Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odgovorna funkcija

Sjećate li se Belme? Bivša RTL-ova voditeljica i supruga našeg rukometaša ima novi posao

Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/5
13.08.2020.
u 16:32

- Nadam se da ću vrlo brzo opravdati povjerenje koje mi je ukazano. Izazova neće nedostajati, a ja se radujem nadolazećem životnom periodu - kaže Belma Džomba.

Bivša TV voditeljica Belma Džomba i supruga našeg proslavljenog rukometaša Mirze Džombe spremna je za novi poslovni izazov. Belma će, naime, 20. kolovoza stupiti na funkciju direktorice Turističke zajednice Općine Kostrena nakon što je dosadašnja direktorica Sandra Svetić iz privatnih je razloga zatražila razrješenje s ove funkcije. Na poziciji direktorice Džomba će biti naredne četiri godine, a novom poglavlju u profesionalnom životu neizmjerno se raduje.

- Raditi na prosperitetu mjesta u kojem sam se rodila i odrasla, oduvijek je bila moja želja. Nakon godina profesionalnog iskustva, došlo je vrijeme da to napokon i ostvarim. Nadam se da ću vrlo brzo opravdati povjerenje koje mi je ukazano prilikom odabira na funkciju direktorice TZ-a Općine Kostrena te da ću u suradnji s Općinom Kostrena, gospodarskim subjektima koji djeluju na području Općine i mještanima, doći do zajedničkog cilja. Direktorica Svetić svojim je predanim radom postavila letvicu vrlo visoko, stoga izazova neće nedostajati. Radujem se nadolazećem životnom periodu - kazala je Belma za Novi list.

Foto: Grgo Jelavić/Pixsell

Članovi Turističkog vijeća novu direktoricu su izabrali uz osnovni kriterij da posjeduje sve potrebne kvalifikacije te zato što je ostavila najbolji dojam tijekom dva intervjua na kojima je pokazala da posjeduje iskustvo, a ima viziju na koji način može unaprijediti rad Turističke zajednice, objasnio je za Novi list predsjednik Turističkog vijeća i općinski načelnik Dražen Vranić. Uz to posjeduje i iskustvo u promociji i radu s medijima. Podsjetimo, Belma je televizijsku karijeru započela na Kanalu Ri, a široj javnosti postala je prepoznatljiva zahvaljujući voditeljskim angažmanima na RTL televiziji. Mnogi je se sjećaju iz emisije 'Večera za 5' i showa 'Pobijedi Šolu'. Nakon toga povukla se iz javnosti i posvetila obiteljskom životu. Sa suprugom Mirzom dobila je dvije kćeri Unu i Adu, a u međuvremenu je završila i Pravni fakultet. Zadnji televizijski angažman bio joj je u humorističnom showu 'Da pukneš' kojeg je vodila s Davorom Jurkotićem.

Ključne riječi

Komentara 2

TM
trade_mark
16:39 13.08.2020.

belma sigurno ima magisterij iz upravljanja turizmom i doktorat na temu menedežementa turizmu. uz to ima tri godine iskustva u hotelijerstvu, četiri godine iskustva u ugostiteljstvu i 20 godina iskustva u turizmu. naravno da je postala direktorica TZ-a.

MA
Maiden
17:24 13.08.2020.

Ne sjećam se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije