Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
udala se na slijepo

Sjećate li je se? Bila je dio najturbulentnijeg para u 'Braku na prvu', a evo kako danas izgleda i što radi

Foto: RTL
1/4
16.06.2021.
u 19:20

Lidija je sada objavila video na kojem ima novu boju kose, no pratitelje je razočarala priznanjem da je samo riječ o filteru.

Kandidatkinja 'Braka na prvu' Lidija Stević nije pronašla ljubav u showu, ali je mnoge zainteresirala svojim pogledima na svijet. Instagram profil koristi kako bi motivirala i inspirirala pratitelje. Lidija je sada objavila video na kojem ima novu boju kose, no pratitelje je razočarala priznanjem da je samo riječ o filteru.

"Nažalost, to je samo filter", komentirala je i dodala: "Možda se obojim sad za ljeto." razočarala otkrićem da je to samo filter. 

 

Kao i obično u viedu je podijelila o čemu razmišlja, a sada je otkrila što je njezina najbolja osobina. 

"Oduvijek sam bila jedna od onih žena koje se teško uklapaju, ali s vremenom sam shvatila da mi je to najbolja osobina" kazala je. 

Podsjetimo, Lidija Stević u showu 'Brak na prvu' na slijepo se udala za Alena Topića, a njihov odnos bio je pun tenzija od samog početka stoga mnoge nije ni začudilo što na kraju ovog sociološkog eksperimenta Lidija i Alen nisu ostali zajedno. Najturbulentniji par u showu u finalu je kratko i jasno okarakterizirao svoju vezu u stvarnom životu: „Mi smo dobro", ali netom prije same finalne emisije Lidija se oglasila i na svom Instagramu znakovitom porukom.

- Ogradom se prijeći pristup na teritorij koji smatraš svojim vlasništvom. A budući sa svojim vlasništvom možeš raditi što te volja,potpuno je nevažno što o tvojim ogradama misle drugi. Svakog drznika koji se usudi ponašati kao da tvoje ograde ne postoje,slobodan si izbaciti bez ikakvog objašnjenja. Neke su ograde potrebne,a neke nisu. Previše ograda zaustavit će neprijatelje,ali i prijatelje da uđu. A postoje i ljudi koji nemaju nikakve ograde. S takvima treba biti posebno oprezan. Njihov je privatni život javno vlasništvo,a ako ih pustiš u svoj i tvoj će ubrzo postati takav - napisala je Lidija koja na svom profilu ima i nekoliko fotografija s ostalim kandidatima iz showa među kojima je i ona s Alenom.

Bivši 'supružnici' zajedno su tijekom showa posjetili ZOO u Zagrebu, a Lidija je tom prigodom objavila fotografiju s Alenom uz koji je dala naslutiti kako ne može prijeći preko njegovih mana.

Komentara 1

NE
Nenadjebiv
13:09 24.06.2021.

Iskompleksirana feministica s mentalnim problemima kojoj ni zlatni ku.ac nebi pomogo. I sad je to kao javna osoba?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije