Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potpuna promjena

Sjećate li ih se? Pogledajte kako danas žive sestre Hohnjec!

Foto: Pixsell kolaž
1/5
14.04.2019.
u 13:43

Stefany Hohnjec udala se za poduzetnika Ivana Papića, s kojim je prošle godine dobila sina. Zamijenila je partyje mirnim životom te se okrenula vjeri. Uspješna je i kao poslovna žena, a njezin klub ritmičke gimnastike radi na tri lokacije.

Bivša Miss Sporta, Stefany Hohnjec nekada je plijenila pažnju medija, a danas živi sasvim drugačiji život, otkriva RTL-ov Exkluziv.

Naime, udala se za poduzetnika Ivana Papića, s kojim je prošle godine dobila sina. Zamijenila je partyje mirnim životom te se okrenula vjeri. Uspješna je i kao poslovna žena, a njezin klub ritmičke gimnastike radi na tri lokacije. 

Foto: RTL

Ipak za razliku od Stefany , njezina sestra Matea bila je sklona skandalima. Trebala se navodno udati za šeika u Emiratima , a bila je optužena i radi tragične smrti djevojke koja se predozirala na zabavi u njezinom stanu, Nedavno je i izbačena iz porečke crkve.

Bez obzira na sve to, Stefany ju je uvijek podržavala.

GALERIJA Nekad je bila san svakog muškarca, a evo kako danas izgleda Samantha Fox

1/8
Ključne riječi

Komentara 26

HO
horton
13:53 14.04.2019.

Idemo natjecanje - tko je veća vjernica Stefany ili Simona?

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
14:36 14.04.2019.

mentalno i moralno, ovom tandemu treba pridodati dva tandema 'bolje Hrvatske' : tandem Ava - Simona i tandem Dvornik, Ella i njena mama

AM
ante_maja
14:00 14.04.2019.

al su se izjahale u životu,cjela ergela ih je prošla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije