Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika bol

Sin Željka Samardžića preminuo je sa samo tri mjeseca, a pjevač prvi put govori o tragediji: 'Bio je to šok'

Beograd: Koncert Željka Samardžića u Kombank dvorani
Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages/PIXSELL
1/6
25.11.2022.
u 09:15

Inače, Željko sa suprugom Majom ima tri kćerke Sanju, Danijelu i Minju, a Minja je poput tate, nadarena za glazbu.

Bosanskohercegovački pjevač Željko Samardžić (67) osamdesetih je godina ostao bez sina, i to dok je još bio beba. Sina je dobio sa suprugom Majom nakon rođenja prve kćeri Sanje, a maleni je preminuo svega nekoliko mjeseci nakon rođenja. Točnije, tri mjeseca.

Sve ove godine Samardžić nije htio pričati o tragediji, a sada je prvi put progovorio o njoj za srpski Blic.

-To je bila tuga za sve nas. Kad god dođe taj mjesec, Maja i ja, sami podijelimo tu tugu i uvijek razmišljamo koliki bi bio da je ostao živ, ali to je život - kazao je pjevač o sinu Zlatku.

- Sjećam se tog perioda, moja pokojna baka je došla na babine, prvi put da vidi svog praunuka, za nju je bio veliki šok kada se sve dogodilo. U Crnoj Gori je muška glava velika stvar. Nikada to neću zaboraviti. Familijarno smo išli svi iz Mostara u Nikšić da odradimo te obrede - rekao je Željko.

Inače, Željko s Majom ima tri kćerke Sanju, Danijelu i Minju, a Minja je poput tate, nadarena za glazbu. Svoj je prvi album izdala je prije sedam godina, no nije imao neki uspjeh stoga joj je otac htio pomoći da se probije na estradi, ali Minja je odbila njegovu pomoć i posvetila se obitelji. 

VIDEO>>Marco Cuccurin i Mia Negovetić: 'Ne obaziremo se na kritike, a u showu smo postali pravi prijatelji'

Ključne riječi

Komentara 4

TE
Templo
09:58 25.11.2022.

Mozda nisam upucen te ne znam tko je ovaj pjevac, ali smatram da je ovo vise clanak za njihove citatelje, ne za nas, te je mozda greskom zalutao ovamo. Hmm, da greskom, bas....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije