Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEDICAL POLICE

Sin našeg pisca u novoj Netflixovoj seriji igra njemačkog policajca

Jakov Gavran
Foto: Promo
1/2
04.01.2020.
u 08:00

– Bila mi je iznimna čast i zadovoljstvo surađivati s trenutačno jednom od najuspješnijih televizijskih kuća na svijetu te imati priliku snimati scene s glavnim glumcima - kazao je Gavran

U novoj seriji na jednom od najpopularnijih streaming servisa Netflixu u manjoj ulozi pojavljuje se i mladi hrvatski glumac Jakov Gavran. Riječ je o seriji “Medical Police” koja će se početi emitirati 10. siječnja. Jakov, inače sin pisca Mire Gavrana, snimao je scene s glavnim glumcima Erinn Hayes i Robom Huebelom koji glume par američkih liječnika. Njihova je misija istražiti virus koji hara svijetom. Ta polusatna komedija svojevrsni je nastavak serije “Children’s Hospital” čiju režiju potpisuje poznati hollywoodski glumac i redatelj Rob Corddry, dobitnik nagrade Emmy.

Iznimna čast

O ulozi i iskustvu na snimanju govorio je i sam glumac.

– Bila mi je iznimna čast i zadovoljstvo surađivati s trenutačno jednom od najuspješnijih televizijskih kuća na svijetu te imati priliku snimati scene s glavnim glumcima. Igram njemačkog policajca i drago mi je da su scene snimane u mojem rodnom gradu, na glavnom zagrebačkom trgu. Lijepo je iskustvo glumiti s kolegama iz drugih zemalja i nadam se da će ta serija biti uspješna i rado gledana u cijelom svijetu – kazao je Gavran.

Radnja serije odvija se u pedijatrijskoj bolnici u Sao Paulu u Brazilu. Ondje dvojica američkih liječnika otkriju virus koji prijeti civilizaciji. Zbog toga se, kao vladini agenti, utrkuju s vremenom kako bi pronašli lijek i otkrili veliku zavjeru. Za vrijeme snimanja uspješnice “Children’s Hospital” nitko nije znao da će se radnja serije odvijati u Brazilu, a producenti su to kao šalu ubacili u nekoliko sekundi serije.

Suradnja sa zvijezdama

– Išli smo snimati u Rio samo za onih nekoliko ljudi koji su shvatili šalu iz prve serije – rekao je glumac Rob Huebel. Inače, Jakov Gavran će 24. siječnja u maloj dvorani KD Lisinski igrati jubilarnu, stotu izvedbu hit-komedije “Pivo” u produkciji Teatra Gavran. U toj predstavi, uz njega, glavnu ulogu ima glumac Zlatko Ožbolt a režiju potpisuje Helena Buljan. Jakov se pojavljuje i u seriji “Drugo ime ljubavi” koja je donedavno prikazivana na Novoj TV, ali i u seriji i filmu “General” redatelja Antuna Vrdoljaka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije