Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uvijek zajedno

Sin Đorđa Balaševića objavio dirljive fotografije s preminulim ocem, jedna je posebno emotivna: 'Nikad bliži'

Foto: Instagram
1/12
21.01.2022.
u 13:15

Balašević je iza sebe ostavio neutješnu obitelj, suprugu Oliveru, kćeri Jelenu i Jovanu te sina Aleksu koji se ovih dana na Instagramu emotivnim fotografijama prisjetio svog oca koji mu neizmjerno nedostaje.

Nepunih mjesec dana dijeli nas od tužne obljetnice smrti legendarnog kantautora Đorđa Balaševića koji nas je napustio prošle godine u 68. godini života od posljedica zaraze koronavirusom.

Balašević je iz sebe ostavio neutješnu obitelj, suprugu Oliveru, kćeri Jelenu i Jovanu te sina Aleksu (27) koji se ovih dana na Instagramu emotivnim fotografijama prisjetio svog oca koji mu neizmjerno nedostaje. 

"Nikad bliži", napisao je Aleksa u opisu fotografija koje su nastale tijekom krsne slave, odnosno srpskog pravoslavnog običaja slavljenja obiteljskog sveca. Na tri fotografije Aleksa pali svijeću, dok u pozadini stoji njegov otac Đorđe, a na posljednjoj fotografiji svijeću pali sam. "Sretna krsna slava sv. Jovan Krstitelj svima koji slave", dodao je Aleksa na svom Instagramu. 

Foto: Instagram

Podsjetimo, Đorđe je preminuo samo nekoliko mjeseci prije 40. godišnjice braka sa suprugom Oliverom, a njihova ljubav zaista je bila posebna, što potvrđuje i činjenica da mu je posljednja želja bila da čuje Oliverin glas preko telefona još samo jednom.

– Ljubav mog Đoleta i Olje je jedinstvena. To ne postoji nigdje na svijetu. Mama mi je savjetovala da i mi budemo jedinstveni. Uvijek ima šanse za dobre i nebeske ljude. A Nikana i ja smo baš takvi, potpuno drukčiji od drugih – kazao je Aleksa jednom prilikom i dodao da on nije samo dijete poznatih roditelja već dijete velikih ljudi. 

Foto: reuters

VIDEO Pogledajte tko su nominirani za Večernjakovu ružu u kategoriji Glumačkog ostvarenja godine 

Komentara 5

BE
berija
14:01 21.01.2022.

A je li ostalo išta cipela, majica, košulja, parizer, ementaler, bicikl, gitara? Dajte, jugovići, pišite malo i o tome! Prljave čarape? Nepokošena trava? Dajte sve detalje

JS
John_Smith
14:30 21.01.2022.

ajde krasni članci. Ajde kad su već takve teme novinarima zanimljive mene zanimaju dirljive objave sinova i rodbine pokojnog Kiće, Olivera, Robića, Dujmića, Vice Vukova, Coce i desetina drugih velikih zaslužnih hrvatskih glazbenih veličina. Zašto su novinarima VL zanimljivi samo Đorđe i Šaban?

Avatar verum
verum
13:58 21.01.2022.

jesu ga zakopali ili jos putuje servskim zemljama da ga ljube ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije