Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadna smrt

Sin Anthonyja Quinna preminuo od srčanog udara u 48. godini

francsco quinn
pixsell
08.08.2011.
u 10:47

Francesco Quinn je kolabirao u blizini svoje vile u Malibuu. S njim je bio njegov 10-godišnji sin Max.

Sin slavnog glumca Anthonyja Quinna iznenada je preminuo u 48. godini od srčanog udara. Quinn se srušio džogirajući u blizini svoje vile u Malibuu, a s njim je bio njegov 10-godišnji sin Max. Preminuo je u petak u svom domu.

Jedna od njegovih najpoznatijih uloga jest ona u filmu "Vod smrti" Olivera Stonea gdje je glumio dilera. Pojavio se u brojnim popularnim serijama. Iza njega je ostala  supruga Julie i njihovo troje djece. Njegov otac Anthony preminuo je 2001. godine.

Komentara 1

LI
liliZG
11:11 08.08.2011.

Dakle dogovorite se, da li je umro vraćajuči se iz dućana ili jogirajući.......??? ...bez obzira na sve to je strašna tragedija, i moja najgora noćna mora da umreš pred očima svoje djece, katastrofa.............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije