Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvoreno

Sin Akija Rahimovskog(38) progovorio o odnosu s ocem i njegovoj novoj bebi

Foto: Pixsell kolaž
1/4
23.02.2020.
u 12:40

Kristijanov otac Aki, frontmen beda Parni Valjak postao je otac maloj Antoniji koju je dobio s dugogodišnjom djevojkom Barbarom.

Glazbenik Kristijan Rahimovski (38) dobio je polusestru prije tri mjeseca. Naime, njegov otac Aki, frontmen beda Parni Valjak postao je otac maloj Antoniji koju je dobio s dugogodišnjom djevojkom Barbarom(37). Kiki je o bebi progovorio za RTL-ov Exkluziv.

- Moj otac ima 65 godina, ali mislim kako je najbitnije da je on sretan. Ja svom ocu nikad nisam sudio. Imali smo nekih nesuglasica, ali smo uvijek bili dovoljno iskreni. To je njegova odluka i njegov život. Antoniju još nisam upoznao, ali hoću. Vrlo brzo ću doći u Sloveniju - kazao je Kristijan.

Podsjetimo, Aki je dobio je treće dijete u 65. godini.

Njegov kolega iz benda Husein Hasanefendić Hus za Story je vijest da je Aki u 65. godini dobio dijete komentirao ovako: - Ljubav nema granica - rekao je Hus i dodao kako će bend bez obzira na prinovu funkcionirati kao i dosad.

- Ne ludujemo mi, nemam ni najmanje brige oko toga - izjavio je Hus. Za razliku od Husa koji je od 1980. godine u sretnom braku sa suprugom Viki s kojom ima dvije kćeri, Aki se dosad dva puta ženio. Iz prvog braka ima 38-godišnjeg sina Kristijana, a u drugom braku je dobio kći Edinu.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije