Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Četvrto dijete

Simona je tajila trudnoću i sada je podijelila fotografije koje je skrivala od svih

Foto: Facebook
1/6
08.07.2020.
u 13:45

Simona Mijoković rodila je djevojčicu kojoj su ona i suprug dali ime Zvjezdana po fra Zvjezdanu Liniću.

Bivša reality zvijezda Simona Mijoković, koju mnogi pamte i po prezimenu Gotovac dok je bila u braku s Antom Gotovcem, iznenadila je objavom da je rodila četvrto dijete – kći Zvjezdanu. Treće joj je to dijete s drugim suprugom Stanislavom Mijokovićem, dok iz braka s Gotovcem ima kćer Gabrielu.

Simona je trudnoću skrivala od javnosti i jučer je objavila kako je u njenu obitelj stigla djevojčica kojoj je dala ime po fra Zvjezdanu Liniću koji je Simoni pomogao da se vrati vjeri. "Čekali smo te u tišini srca, skrovitosti našeg doma, molitvi zahvale i radosnog osmjeha svih ovih 9 mjeseci. 9 mjeseci milostne i uredne trudnoće!" objavila je Simona. Devet mjeseci trudila se na fotografijama koje je objavljivala sakriti svoj trudnički trbuh, a sada je dio njoj najdražih fotografija iz tog vremena podijelila na Facebooku.

Foto: Daniel Pavlić

"Mili naši, od srca vam hvala. Bogu hvala na daru života i hvala mu što nas uvijek ohrabruje da se ne bojimo otvoriti životu jer život je njegov najsavršeniji dar. Naš pater Zvjezdan, on nas je i spojio i vidi koliko plodova još niče od kada je otišao Isusu, a koliko će ih još doći. Naš svetac. Grlimo vas do neba i nosimo u srcu", zahvalila je Simona svima na iskrenim čestitkama.

VIDEO Pogledajte koji su se hrvatski estradnjaci izborili za saborsku klupu!

 

 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Mali Berica
Mali Berica
14:03 08.07.2020.

Bravo Simona, posvetila si se vjeri i obitelji, nemoj se obazirati na ljevičare koji te vrijeđaju od kad si se prestala drogirati i prostituirati.

Avatar Jana
Jana
16:16 08.07.2020.

Čestitke i puno sreće. Bvb

PA
Pajkoslava2
14:27 08.07.2020.

bravo Simona. .. hrabro dalje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije